自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

honoluluwendy 發表於 18-1-17 11:20
我最近幾個月喺一田買牛油果, 買嘅時候外表好靚,但到熟咗,裏面係爛嘅 !所以我對一田買牛油果失咗信心 ...

如果住得唔遠又得閒,其實可以去一田退既。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

子爵府

子爵府

牛年勳章

my005 發表於 18-1-17 11:22
如果住得唔遠又得閒,其實可以去一田退既。

我堅嬲㗎!我買咗返嚟要等佢三日 至熟,三日後切開咗,發覺佢裏面爛 ,係幾次都係咁喎!
其實之前 食嘅牛油果係買佢先嘅 !絕對冇問題 ,係唔明點解而家嗰啲會咁差!

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

感激遇上你~

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

用戶要求終止服務

honoluluwendy 發表於 18-1-17 11:07
但係對我哋呢啲師奶嚟講,吉之島喺受歡迎過一田好多嘅!

吉之島啲價錢夠平民

大宅

認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

栗子撻 發表於 18-1-17 09:56
以前叫JUSCO 中文叫吉之島,
後嚟改左名做AEON, 中文叫永旺,

連舖頭入面嘅宣傳聲帶都係講吉之島,聽落又親切又怪怪的

用戶要求終止服務

miriamfans 發表於 18-1-17 11:05
有無人知今日超市有無折呀? thx~

有。

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主

侯爵府

虎到金來勳章 減齡達人勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 happybebebe 的帖子

請問幾折呢? thx~

公爵府

+4熱血勳章

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

honoluluwendy 發表於 18-1-17 00:12
有冇住喺沙田嘅jm呀 ?吉之島2月尾結業呀 !你地睇下有冇平貨執到!

大宅

BK Milk勳章

唔好啦~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至