嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

你地平時會去邊到買Pampers Ichiban?
我係見官網有coupon減,去萬寧買。
想知大家平時買開幾多錢/片呀?
用緊大碼,thanks!

伯爵府

回覆樓主

我喺藥房買,有姨姨做promo 就大碼64片$158

男爵府

2018復活節勳章

lovelyrabbits 發表於 18-1-17 00:22
你地平時會去邊到買Pampers Ichiban?
我係見官網有coupon減,去萬寧買。
想知大家平時買開幾多錢/片呀?

我覺得最抵去bb展買pampers 惠康或萬寧現金卷,我黎緊bb展都會去買 。

pampers ichiban真係勁好用

民房

Rainchan520 發表於 18-1-19 14:03
我覺得最抵去bb展買pampers 惠康或萬寧現金卷,我黎緊bb展都會去買 。

我已轉左用日本內銷版pampers ichiban仲好用

別墅

Rainchan520 發表於 18-1-19 14:03

知唔知Pampers Ichiban BB展會有咩優惠?
我淨係見到官網減$25 coupon

伯爵府

lovelyrabbits 發表於 18-1-26 22:26
知唔知Pampers Ichiban BB展會有咩優惠?
我淨係見到官網減$25 coupon

我喺官網見到呢個,好似好抵

複式洋房

回覆樓主

Pampers bb展會有優惠架!
Ichiban 真心正!用過唔會買其他牌子

別墅

買大碼拉拉褲就叫做抵既,買$3000超市現金卷送5包大碼,再送一張$500/$200/$100既超市現金卷!不過惠康點減價都唔夠藥房平。所以媽媽自己諗清楚先好買囉⋯⋯

珍珠宮

回覆樓主:

我係facebook
roulbager到買架
抵好多喎
我見萬x要155正價XL褲仔 特價279 2包
我上網買118炸

首頁

尾頁

跳至