香港找換店換台幣,3.676平吾平?

bbangelanson
|

謝謝
hk$5000換18382 台幣,平嗎?
cici_8933
|
bbangelanson 發表於 18-1-17 09:33
謝謝

唔平
cici_8933
|
bbangelanson 發表於 18-1-17 09:33
謝謝

至接開通銀行卡海外提款用銀聯係當地提款
或者帶多少少錢係當地郵局兌換台幣,不過要護照
TMC3012
|
點解唔當地換?聖誕碌卡睇返單都係3.7x
kelvin1206
|
睇你急唔急, 呢排台幣貴左 (同聖誕比都係), 邊度唱都無之前咁抵, 但一般黎講我都係當地ATM, 方便+抵
wcpcelia    發表於 18-1-17 11:30
ling426
|
謝謝

今日台灣機場ATM㩒錢,對375
Charlotte_mom
|
今朝香港機場travellxxx,3.1x
eeyore0511
|
我星期一台灣機場唱3.628。
|
eeyore0511 發表於 18-1-18 08:40
我星期一台灣機場唱3.628。

甘米低左好多
eeyore0511
|
其實我都唔知高定低,攞完行李行到臨出去接機大廳口果間臺灣銀行兌換。
shirleyng817
|
大部份人都係去到當地兌台幣或ATM襟錢
|
今日機場台灣銀行3.633,唱住d傍身先,出到去搵櫃員機再撳

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
Charlotte_mom 發表於 18-1-18 11:27
今日機場台灣銀行3.633,唱住d傍身先,出到去搵櫃員機再撳

機場都好多櫃員機

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tsangling
|
ling426 發表於 18-1-18 01:42
今日台灣機場ATM㩒錢,對375
會係2月去台北, 請問用ATM提錢, 係咪同香港一樣, 因為第一次用, 有冇咩要特別注意? 請指教
hhmum
|
tsangling 發表於 18-1-18 17:09
會係2月去台北, 請問用ATM提錢, 係咪同香港一樣, 因為第一次用, 有冇咩要特別注意? 請指教
...

記得係香港開通海外提款
|
有無人有係台北
atm最新個rate呀…感謝
|
12312 發表於 18-1-18 12:51
機場都好多櫃員機

有人心急