仲有幾日先開刀又黎化石屎痾唔出

|

心累 成個孕期都諸多事實
好辛苦呀
谷住個肚又陰陰痛
唉 好想用便利通呀醫生又話唔得
有無人明白我感受

maglam0610
|
我果時都係, 條腸好似郁都唔郁咁, 啲痔瘡標晒出來, 35week開始睇中醫, 叫做好少少, 不過放心, 一生完就冇晒事了, 捱多陣啦, 加油!!
|
maglam0610 發表於 18-1-17 12:08
我果時都係, 條腸好似郁都唔郁咁, 啲痔瘡標晒出來, 35week開始睇中醫, 叫做好少少, 不過放心, 一生完就冇晒 ...

過幾日先生 我自己谷住唔緊要 好驚d便便會影響到bb(emoji)
northernstar123
|
便利通不能用嗎??我有用啊!懷孕有時去廁所無咁好,就用啊。我15w。
|
northernstar123 發表於 18-1-17 15:29
便利通不能用嗎??我有用啊!懷孕有時去廁所無咁好,就用啊。我15w。

我睇醫生話最好唔好用呀仲有幾日生 唔想影響bb呀
zoooooooooo
|
我都有用
Sisyan
|
去萬寧買啲孕婦食得既益生菌,我個陣食完好快有得去。
bookei
|
33154 發表於 18-1-17 11:12
心累 成個孕期都諸多事實
好辛苦呀
谷住個肚又陰陰痛

我都有用
northernstar123
|
我是益生菌和便利通隔住用,雖然不密,通常吃了大餐就用下,去了舒服好多。
|
northernstar123 發表於 18-1-18 15:49
我是益生菌和便利通隔住用,雖然不密,通常吃了大餐就用下,去了舒服好多。 ...

岩岩終於去到lu 個廁所滿江紅
|
maglam0610 發表於 18-1-17 12:08
我果時都係, 條腸好似郁都唔郁咁, 啲痔瘡標晒出來, 35week開始睇中醫, 叫做好少少, 不過放心, 一生完就冇晒 ...

便秘真係超恐怖
|
Sisyan 發表於 18-1-18 01:49

日日都去到嗎??
saluk
|
Sisyan 發表於 18-1-18 01:49

請問邊隻牌子