會唔會特登揀啲唔靚既工人?

laibebemama
|
如題
shirley_chiang
|
laibebemama 發表於 18-1-17 12:34
如題

唔會!太醜反而唔會揀。
lily-of-valley
|
唔會, 因靚同醜一樣姣屍燉篤. 但佢地醜起上來可以五官調位.
meetrush
|
如題

我喜歡年紀大一點點40歲上下的,比較穩定,懷孕機率小點
werty
|
唔靚唔醜啦,太醜我怕嚇親屋企人
hchu06
|
lily-of-valley 發表於 18-1-17 12:57
唔會, 因靚同醜一樣姣屍燉篤. 但佢地醜起上來可以五官調位.

完全同意!
我剛「突然」辭工個印印,一隻豬兜咁,佢話爸爸病,所以阿媽要佢立即返去湊番個女。結果,我響佢個Facebook 發現佢係返去結婚,個樣真係大變身咁!
更複雜係,佢個女係同另一個男人生,佢話係阿媽幫手湊,但佢走個時,成喼野係完全冇一件買俾小朋友。

我之前請過2個幾好様嘅印姐,一個單身、一個已婚,反而正正經經。所以好難靠睇樣去衡量一個人
ninachu
|
唔會,起碼要請個順眼,日見夜見,唔想發惡夢
joanie731
|
唔會專登揀醜樣,一定要揀五官端正,望落和善嘅,好多時見jm post d好衰嘅工人,個樣都係比較"兇" ,
睇resume有d姐姐真係幾靚女架,老實講太靚我都唔會揀,男人見到靚女點都有d 幻想嘅,喺街望下靚女無所謂,住埋一齊日見夜見就唔好喇。
lily-of-valley
|
hchu06 發表於 18-1-17 16:08
完全同意!
我剛「突然」辭工個印印,一隻豬兜咁,佢話爸爸病,所以阿媽要佢立即返去湊番個女。結 ...

因我用過2印3bun, 全部撈飯貓專容。全部見到送貨, 裝修,整野, 總之係男人啦, 乜都唔做, 依起棚牙跟住人。 個個都怕咗佢地。
有一次, 廚房個小熱水炉壞咗, 師父來, 問炉係邊, 我話在洗碗盤下右面。 師父捐咗半身入去。 撞鬼, 大食bun vicky, 成個人伏在師父背脊, 嚇到師父跳起, dun咗大食落來
mini1204
|
我請3個都幾好樣
laibebemama
|
lily-of-valley 發表於 18-1-17 16:48
因我用過2印3bun, 全部撈飯貓專容。全部見到送貨, 裝修,整野, 總之係男人啦, 乜都唔做, 依起棚牙跟 ...

咁得人驚(emoji)
laibebemama
|
joanie731 發表於 18-1-17 16:48
唔會專登揀醜樣,一定要揀五官端正,望落和善嘅,好多時見jm post d好衰嘅工人,個樣都係比較"兇" ,
睇res ...

我啱睇中左個賓
見相覺得善良晤錯
再見到真人佢有執下原來都幾靚女,又係有你嘅想法
但係又幾合我心水,煩惱中

PCCW2319
|
joanie731 發表於 18-1-17 16:48
睇res ...

我唔止怕男人會產生幻想。 仲會怕靚靚外傭幻想成為港太(引誘男主人)。
joanie731
|
laibebemama 發表於 18-1-17 18:51
我啱睇中左個賓
見相覺得善良晤錯
再見到真人佢有執下原來都幾靚女,又係有你嘅想法

如果你宜家已經覺得唔舒服,到時黎左咪盞籮籮攣
bigheadshan
|
如題

靚嘅唔知會唔會掛住扮靚喎!
laibebemama
|
bigheadshan 發表於 18-1-17 23:06
靚嘅唔知會唔會掛住扮靚喎!

又冇
佢放假返教會
huilai88
|
簡順眼的,醜唔要。
MABOMA
|
唔好化行妝著低胸衫短裙果d啦,日日掛住扮靚發姣就免了

個樣順眼就得
appleng2127
|
我請那個都是俾佢張相騙咗,個樣好端正!
請到返嚟,佢執下個樣,原來係靚女嚟!仲要勁貪靚!
夏天佢著少啲我真係火都嚟埋!
咁其實我又覺得唔洗請個醜的,但最好就不要靚女囉!
alicialee1210
|
我希望請個普通樣。低今次請呢個,真心靚。好彩佢好樸素完全唔打扮