又俾老patpat玩一獲

iammisslee
|
本身聽日要開會,點知個老屎忽出e mail叫我唔洗去開會,依架全部人都知咩事。
shannon_fky4186
|
iammisslee 發表於 18-1-17 13:17
本身聽日要開會,點知個老屎忽出e mail叫我唔洗去開會,依架全部人都知咩事。
...

你反正都辭左職,唔開仲好,唔洗煩
唔好煩我
|
...

你閉翳咩?

仲好!全世界知你走唔會煩你!
amyamy123
|
你都辭咗職啦,唔開咪仲好
wcpcelia    發表於 18-1-17 14:11
Huuu
|
我會每一張下午茶外賣紙豪一次請人食散水餐,大事公報搵到好工離開大返件seafood
願我能
|
唔開咪仲好,知少啲做少啲,可以對少一陣老屎忽,坐喺位上下網乜唔係更開心咩?
Poyau
|
...

做少啲
tansyneko
|
唔開仲好
Herobear
|
唔開咪仲好
係d人以為isolate你就好巴閉
反正唔做
駛咩理佢
究竟我是誰
|
...

惹人羨慕
Bobo113
|
正常呀,都系—般公司做法
sangria
|
我都試過,不過佢仲醒,口講。同埋明明我老闆on leave交帶落叫我去代佢開。
我whatsapp咗老闆,老闆 confirm, 跟住我照去。
條友仔好過份
esmehouse
|
唔開仲好
至愛朱古力
|
正常做法呀,辭左職仲洗咩開會
cindy618
|
樓主好鍾意開會
aliensss2008
|
其實你唔去開會都會有人問或估到
你估交左信真係冇人知咩
fwp
|
我之前份工,未辭職,老细唔中意我,叫所有人开会,只有我无叫。我鬼死甘开心,不用开会不用做
MongLeung
|
其實都已經辭咗職仲駛乜咁介懷其他人做啲咩呢
iammisslee
|
MongLeung 發表於 18-1-17 16:54
其實都已經辭咗職仲駛乜咁介懷其他人做啲咩呢

我就係好介懷啲同事點諗!你講得岩,都辭左職,理得佢哋!
iammisslee
|
cindy618 發表於 18-1-17 15:06
樓主好鍾意開會

我係好介懷啲同事點諗!