有馬溫泉回難波

c.vieri
|
請問如果拖住大型行李,由有馬溫泉落大阪/難波,高速巴士可唔可以上到車。
Puluma
|
c.vieri 發表於 18-1-17 14:54
請問如果拖住大型行李,由有馬溫泉落大阪/難波,高速巴士可唔可以上到車 ..
無特別, 同普通機場巴士一樣, 放巴士下層行李倉.
c.vieri
|
Puluma 發表於 18-1-17 15:43
無特別, 同普通機場巴士一樣, 放巴士下層行李倉.

我上佢地個網睇又話有限行李size

Puluma
|
c.vieri 發表於 18-1-17 16:03
我上佢地個網睇又話有限行李 size
何謂有限制 ?
如果普通 24, 26, 28寸行李箱 就一定無問題.

成部 60寸電視連包裝紙箱, 就當然唔得.
終極熊貓
|
c.vieri 發表於 18-1-17 16:03
我上佢地個網睇又話有限行李size

你帶嘅超左佢限制?
c.vieri
|
Puluma 發表於 18-1-17 17:04
何謂有限制 ?
如果普通 24, 26, 28寸行李箱 就一定無問題.

請問呢d呎寸係咪即是24、26、29行李喼都可以?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
c.vieri
|
終極熊貓 發表於 18-1-17 17:18
你帶嘅超左佢限制?

我未去呀,黎緊會去,所以搵定資料囉
Puluma
|
c.vieri 發表於 18-1-17 17:19
請問呢d呎寸係咪即是24、26、29行李喼都可以?
大件行李請寄存到行李間

行李間 = 巴士下層行李糟, 咁都唔明 ?
c.vieri
|
Puluma 發表於 18-1-17 17:27
大件行李請寄存到行李間

行李間 = 巴士下層行李糟, 咁都唔明 ?

隻隻字都識讀,但真係唔明個意思嘛多謝解答 thanks
Puluma
|
c.vieri 發表於 18-1-17 17:29
隻隻字都識讀,但真係唔明個意思嘛多謝解答 thanks
咁樣明白了吧 ~
c.vieri
|
Puluma 發表於 18-1-17 17:33
咁樣明白了吧 ~

可唔可以幫我睇埋呢隻巴士係咪都可以拖喼坐,thanks

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊