想搵Native English 老師 (唔想經補習社)

jc2009
|
如果想俾小朋友跟外國人用英語從電話/電腦傾計嗰種, 可以係邊度搵呢?
純綷練流利英語

請jm分享, 謝謝
kwclau
|
jc2009 發表於 18-1-17 15:11
如果想俾小朋友跟外國人用英語從電話/電腦傾計嗰種, 可以係邊度搵呢?
純綷練流利英語

facebook 有個 teenage part time 谷,好多國際學校學生搵 part time。你純粹傾計,唔駛好有經驗,應該唔難搵
L.O.V.E.
|
回覆 kwclau 的帖子

搵唔到,可以比詳細尐個group 名,thx
SaBB
|
純綷練流利英語

可係Facebook Native English Teachers group 招
devilray666
|
SaBB 發表於 18-1-17 18:09
可係Facebook Native English Teachers group 招

有冇試過?請問點比錢呢?
SaBB
|
devilray666 發表於 18-1-17 19:07
有冇試過?請問點比錢呢?

朋友試過、同普通請上門補習一樣、每堂補完比
kwclau
|
L.O.V.E. 發表於 18-1-17 17:36
回覆 kwclau 的帖子

搵唔到,可以比詳細尐個group 名,thx

搵 Hong Kong Teen PT
Marie.K
|
咁普通話老師哩
jc2009
|
kwclau 發表於 18-1-17 16:39
facebook 有個 teenage part time 谷,好多國際學校學生搵 part time。你純粹傾計,唔駛好有經驗,應該唔 ...

謝謝分享!
jc2009
|
SaBB 發表於 18-1-17 20:15
朋友試過、同普通請上門補習一樣、每堂補完比

想問價錢收費約多少?
SaBB
|
jc2009 發表於 18-1-19 10:35
想問價錢收費約多少?

睇下你請ABC/BBC 定英國鬼吧、及有沒有教學經驗、是不是現職國際學校老師。價錢可以由$300-800/小時都有
lalalalalala
|
SaBB 發表於 18-1-19 12:28
睇下你請ABC/BBC 定英國鬼吧、及有沒有教學經驗、是不是現職國際學校老師。價錢可以由$300-800/小時都有
...

搵唔到fb gp?
jc2009
|
SaBB 發表於 18-1-19 12:28
...
OK
Bingb
|
kwclau 發表於 18-1-17 21:25

Good, look look 先
Bingb
|
kwclau 發表於 18-1-17 21:25

Search過呢個名,搵唔到啊!
mammycat1818
|
純綷練流利英語

你小朋友幾大呀?你平日有冇同佢用英語對答?
mandysio
|
mammycat1818 發表於 18-1-20 03:49
你小朋友幾大呀?你平日有冇同佢用英語對答?

你小朋友幾大。
我小朋友係流利英文,十歲,如果參唔多年齡,可以做下penfriend.
但佢只會講好簡單廣東話。唔識睇中文字。
mammycat1818
|
mandysio 發表於 18-1-20 10:04
你小朋友幾大。
我小朋友係流利英文,十歲,如果參唔多年齡,可以做下penfriend.
但佢只會講好簡單廣東話 ...

你係問我定樓主?
唔係怪獸
|
純綷練流利英語

我仔讀IS, 流利英語,傾電話ok喎,$50/15分鐘,可以試試
kirstyau
|
Bingb 發表於 18-1-20 03:00
Search過呢個名,搵唔到啊!

https://www.facebook.com/groups/HongKongTeenPT/