親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章

諗唔到 發表於 18-1-25 14:05
係米呢個?

我唔肯定係咪哩個!
我想去哩個博物館!

http://www.hyklbwg.com/html/2014/changguizhanlan_0717/2.html

等我上網check吓先!

唔該晒!

公爵府

2024年龍年勳章

MiuMiuLi 發表於 18-1-25 14:16
海天堂其實導遊都話 D 野賣得貴,唔係咁值~ 多數導遊都唔會逗留好耐,食完隔多十零廿分鐘就上車,除時塞 ...
我啱啱去古兜3天, 最尾果日去咗陳皮交易所(好似好勁)附近食龜零膏買陳皮!

勁家莊我都有過, 果時記得係三四十蚊罐, 覺得價錢都OK! 依家要成舊水?
我聽人講如果你係平日去勁家莊, 好多時都會見到何家勁!

公爵府

珠氏家庭 發表於 18-1-26 10:15
我啱啱去古兜3天, 最尾果日去咗陳皮交易所(好似好勁)附近食龜零膏買陳皮!

勁家莊我都有過, 果時記 ...

我就係平日去果個 ~ 有見到何家勁,佢入黎吹左幾句就行埋去影相個位果度,佢真唔好彩無人行埋去同佢影 ,點知佢夾硬拉人埋去同佢影相 ,我即刻彈開遠 D,好彩冇拉住我 ,我可能會 fing 開佢,展超都係話

大宅

回覆樓主:

藍月亮真系勁差,潮潮濕濕,黴黴爛爛咁嘅味道,我個次同老公住最低個層添,房間燈光又暗,又有蚊,早餐好普通,系中式早餐,唯一最滿意系第一日行程有去惠州西湖行下,同埋溫泉入面有個魚池,五蚊一大包魚糧餵魚

公爵府

2024年龍年勳章

MiuMiuLi 發表於 18-1-26 11:03
我就係平日去果個 ~ 有見到何家勁,佢入黎吹左幾句就行埋去影相個位果度,佢真唔好彩無人行埋去同佢影 :h ...
你應該黑面屯大人上身兇一兇佢!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至