朋友唔見左電話,路過請幫手 Up

kitwong
|

路過請幫手 Up 一 Up,麻煩哂!

appleyuen
|
up
淘寶
|
kitwong 發表於 18-1-17 16:52

報警,可以睇返閉路電視架,係舖入面唔見比人攞咗喎。
tsung
|

Up
淘寶
|

提外話: 我就係驚有呢個情況,之前呢度有JM教咗我,因之前我部V10壞底板,無Back up. JM話以後係電話度搞自動UPLOAD上雲端。

上次我部電話壞咗開唔到,起碼雲端攞返晒啲相同資料。
kitwong
|
淘寶 發表於 18-1-17 17:38
提外話: 我就係驚有呢個情況,之前呢度有JM教咗我,因之前我部V10壞底板,無Back up. JM話以後係電話度搞 ...

iphone 都得?
catgirl0927
|
佢有心拎你真係難搞,點都好,希望佢搵得番
淘寶
|
kitwong 發表於 18-1-17 17:39
iphone 都得?

IPHONE 我唔太清楚添,唔知呢度有冇人識呢? 因我未用過,SORRY。
popo1221
|

kitwong
|
淘寶 發表於 18-1-17 17:36
報警,可以睇返閉路電視架,係舖入面唔見比人攞咗喎。

啱啱問左,佢點幾已報左警,但唔係比人搶野無得睇番 cctv (emoji)
bbbox
|
可以叫朋友問埋 apple 而家唔見左部機可以點做, iPhone 應該可以 remote check 部機位置同洗左部機資料, 但backup 我就唔清楚因我唔係用 iPhone
tkop
|
淘寶 發表於 18-1-17 17:38
提外話: 我就係驚有呢個情況,之前呢度有JM教咗我,因之前我部V10壞底板,無Back up. JM話以後係電話度搞 ...

How to do
Ytteb
|
up
jcstai
|
幫推
靚靚C9
|

yurijm
|
Up
Poyau
|

up
chuiyeebird
|
Up
kitwong
|
bbbox 發表於 18-1-17 18:23
可以叫朋友問埋 apple 而家唔見左部機可以點做, iPhone 應該可以 remote check 部機位置同洗左部機資料, 但 ...

通知左佢喇,謝謝
終極熊貓
|
kitwong 發表於 18-1-17 17:39
iphone 都得?

其實要定期back up。。。。。。