當內急遇上塞車...

pinky-peach
|
放工飲杯珍珠奶茶先上巴士,宜家係汀九橋上,見到對面岸長長既車龍急到我

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Ytteb
|

purple_onion
|

笑死人咩
|
喊出黎
tsung
|
pinky-peach 發表於 18-1-17 19:35
放工飲杯珍珠奶茶先上巴士,宜家係汀九橋上,見到對面岸長長既車龍急到我

...

忍住,加油
cccpo
|
我試過,仲係肚痛,不過我好彩,叫司機畀我落車,話畀佢聽我好辛苦,即刻沖落車搵洗手間搞掂。
Monmon.1203
|
用意志力忍住......
carrieylaa
|
細都好啲,要開大就真係攞命!
missbabydior
|
念力忍住
是是但但
|

...

我試過肚痛,好似陣痛咁,一陣陣咁,好辛苦由黃大仙忍到返天水圍,一落車狂奔去會所廁所,若除褲除得慢兩秒都瀨佐。 山洪爆發個隻。
faymi
|
分散注意力
skac
|
Sorry 我睇你個公仔笑咗

唯有祝你'閘急便'
小金名
|
周不時都係巴士肚痛⋯ 架車搖得太勁愈搖愈急。合埋眼深呼吸⋯ 注意呼吸會無咁痛。不過唔知小解有無用
cdn
|
好慘
堅媽
|

...

我試過急到痛
rex13
|

...

我試過,個時陀住個b,去完廁所收工,點知塞車,忍到我癲左。
個次我永遠都記得。
kocian
|

...

殊!
tkop
|

...

咁個杯掉左未
esmehouse
|
pinky-peach
|
小金名 發表於 18-1-17 20:03
周不時都係巴士肚痛⋯ 架車搖得太勁愈搖愈急。合埋眼深呼吸⋯ 注意呼吸會無咁痛。不過唔知小解有無用: ...

我頭先都不斷深呼吸