上年銀行好好生意 , 係咪分好多花工

hebesiu
|
純粹 8 下 , 做銀行既 JM , 今年銀行花紅係咪派得好好 ?

Poyau
|
hebesiu 發表於 18-1-17 19:59
純粹 8 下 , 做銀行既 JM , 今年銀行花紅係咪派得好好 ?

ibank係
pbpk03845784
|
一般做rertail嘅, 好極有限 !!
tansyneko    發表於 18-1-18 13:19
20150618bb
|
想分幾多個月花紅,10個?
luvkaka
|

係! 不過我上年多病假,唔知有冇影響
|
一般RETAIL, 有3個月心足了 !!
hebesiu
|
pbpk03845784 發表於 18-1-18 15:40
一般RETAIL, 有3個月心足了 !!
原來銀行出到 3 個月架 ?

anniellm
|
20150618bb 發表於 18-1-18 13:22
想分幾多個月花紅,10個?

我做back office, 5-8個月
qoo888    發表於 18-1-19 12:53
hebesiu
|
anniellm 發表於 18-1-18 19:57
年年都咁多 ? 大部份同事都出到咁多 , 定個別好表現既同事先咁多 ?
|

mmya
|
其實銀行閒閒哋都十至十幾個月( 中高層)
lulumelody
|

睇你做邊部門。Back office無咁多!
|
lulumelody 發表於 18-1-19 09:18
睇你做邊部門。Black office無咁多!

傻蛋蛋
|
我朋友呢幾年都係兩個月花紅, 仲話可能會cut double pay
20150618bb
|
都唔係好多,我以為有10個月以上
|
20150618bb 發表於 18-1-19 11:59
都唔係好多,我以為有10個月以上
都係嗰句...一般RETAIL唔會有哩D野發生 !!

PRIVATE BANK 就會有 !!!
20150618bb
|
pbpk03845784 發表於 18-1-19 12:12
都係嗰句...一般RETAIL唔會有哩D野發生 !!

PRIVATE BANK 就會有 !!!

終極熊貓
|
lulumelody 發表於 18-1-19 09:18
睇你做邊部門。Black office無咁多!

唔怪得之咁black luck
mini1204
|
bk 寧舍多呢D閒閒地一百幾廿個月花紅既荀工
Taitaimui
|
Back office it都3/4個月落trade果啲勁幾倍
前線唔止

中資行
pbpk03845784    發表於 18-1-19 15:45