一諗起返工見到衰同事就....

常歡笑
|
會引致失眠及情緒低落,夠究何時可以調走這鬼地方?
Poyau
|
常歡笑 發表於 18-1-17 21:26

放咗工忘記公事 放鬆心情 常歡笑
GIGI168
|
我都身受其害,公司到處都係衰人,個個自私自利,背後講你壞話不特止,上司無能認叻又鐘意分化人,真係好惡頂!
ceciwong21
|
Poyau 發表於 18-1-17 21:31
放咗工忘記公事 放鬆心情 常歡笑

同意
ngamanmandy
|
公司唔多唔少都有衰人,睇開d
lololala
|
以前曾經有一小段日子,每到星期日近黃昏就會唔開心,甚至喊咗出嚟⋯
ansonbbb
|
lololala 發表於 18-1-17 23:22
以前曾經有一小段日子,每到星期日近黃昏就會唔開心,甚至喊咗出嚟⋯

天涯淪落人
Poyau
|
ceciwong21 發表於 18-1-17 23:18
同意

EQGO
|
me2. 日日都到數仲有幾多個鐘才收工
plato223
|
常歡笑 發表於 18-1-17 21:26

唔理佢就最好方法
Eva3196
|
做好本份戰勝謠言
mandychan1611
|
同佢鬥長命……
lucille_lai_ha
|
我公司都有一個,我已經做到5理佢,但佢都要死心不息周圍講我,都幾吹脹
cakii
|
唔好講是非,唔好八,但要留意每一個人性格係點,廢事奶咗野都唔知
cqwert
|
回覆 lololala 的帖子

我以前都試過,一到星期日黃昏就好唔開心情緒低落
lingw.
|
你D同事點衰?

我D同事都好衰, 佢地成日想人唔好/唔想見到別人好,有機會就踩多兩腳
kattsang
|
lololala 發表於 18-1-17 23:22

我以前直情係公司喊出黎,搞到HR要捉我去傾計,覺得自己好無用

辭左職依家都搵唔返甘好package既公司,人工高福利好,但成日喊
lololala    發表於 18-1-18 09:39
fmusic
|
GIGI168 發表於 18-1-17 21:40
我都身受其害,公司到處都係衰人,個個自私自利,背後講你壞話不特止,上司無能認叻又鐘意分化人,真係好惡 ...
我既情況同你一樣.....日日都好吾想返工...
lololala
|
cqwert 發表於 18-1-18 08:40
回覆 lololala 的帖子

我以前都試過,一到星期日黃昏就好唔開心情緒低落
因為星期一一朝起身又要面對佢哋
cqwert
|
回覆 lingw. 的帖子

呢啲變態衰人,我去度邊都遇到,之前做過一份工成間公司幾乎全部都係呢類變態賤人,嗰時日日要對住班變態賤人幾慘呀