請問AIA雜技團

|
啱5歲小朋友睇?現場可買票?
jessiek
|
阿仔4歲半話好好睇, 大門入口最右手面有一個買飛櫃台, 雜技飛已經包左入aia門劵
chkkkkk567
|
請問你買幾多錢門票?我見佢$250位置叫做好D!
Ashleycorina
|
小朋友三四歲就識睇,我兩個小朋友好鍾意睇,一個四歲幾,一個七歲,佢哋話個clown好好笑,想不停睇個clown
Ashleycorina
|
$250 premium tickets 最好,$400ringside 小朋友反而要抬頭睇,只係大人坐ringside 就好
stoc15
|
睇左,好悶,睇小丑多過睇表演,非常悶
|
Ashleycorina 發表於 18-1-18 00:44
$250 premium tickets 最好,$400ringside 小朋友反而要抬頭睇,只係大人坐ringside 就好
...

請問提早買飛是否好D
Poyau
|
stoc15 發表於 18-1-18 00:50

Draculat
|
stoc15 發表於 18-1-18 00:50

好悶?
仲唸住帶小朋友去的...
sangria
|
老土咗d. 有d小朋友都ok. 但有d係話悶不停話要走的。小朋友5-5.5歲。個 clown係幾好笑,英式幽默
wingyan008
|
我女5歲睇得好開心
babybc
|
sangria 發表於 18-2-6 21:37
老土咗d. 有d小朋友都ok. 但有d係話悶不停話要走的。小朋友5-5.5歲。個 clown係幾好笑,英式幽默
...

係咪去到即場買飛就得?不用預早訂?
sangria
|
babybc 發表於 18-2-8 10:39
係咪去到即場買飛就得?不用預早訂?

即場有飛。預多少少時間買飛。我上兩個星期日下午都有十個八個人排