跳至

首頁

尾頁

洋房

我最近做些資料搜集 有一個中介費用只須 $75000, 請問有經驗的大家覺得這是一個合理數嗎?我有問其他中介 佢哋都冇回覆...

複式洋房

kittybuzzy 發表於 18-1-22 10:05
我最近做些資料搜集 有一個中介費用只須 $75000, 請問有經驗的大家覺得這是一個合理數嗎?我有問其他中介 ...

要睇下個中介費包乜野, 有啲乜都唔包, 有啲個價中間已包左申請VISA 的雜費. 所以都要問 DETAIL 啲先可以比較到

珍珠宮

我最近做些資料搜集 有一個中介費用只須 $75000, 請問有經驗的大家覺得這是一個合理數嗎?我有問其他中介 ...
要睇下佢用咩野來移民...最近,我朋友CHECK了,有間收幾萬,無你的咁貴...

別墅

其實要睇你用邊種visa, 仲有包唔包政府申請費,我之前搞大約10萬,除左驗身唔包,其他包哂!

大宅

回覆 fafa4884 的帖子

請問你之前係申請邊一種visa? 可以透露係經邊一間agent嗎?

謝謝。

別墅

joew_525 發表於 18-2-8 16:07

請問你之前係申請邊一種visa? 可以透露係經邊一間agent嗎?

我係做visa 187 . 1 加 3 個dependents. 我用local migration agents, 叫做migration plus.

大宅

Thanks.

複式洋房

fafa4884 發表於 18-2-9 13:23
我係做visa 187 . 1 加 3 個dependents. 我用local migration agents, 叫做migration plus.

請問187 同189 的分別是甚麼?

首頁

尾頁

跳至