夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

第一胎係99幫我坐月,可以用好淒涼黎形容,日頭bb喊又係我湊,夜晚bb喊又係我,根本都無得休息,C6同一個廢人無分別,唔識喂奶換片沖涼,夜晚bb喊到好大聲佢都可以唔醒。
今胎我話一定要請陪月,C6就即刻話我大使,同我嘈,我粗身大細都大大聲咁鬧我,我好憎佢呀。之前試過出手打我,係成個人戚起再撞埋櫃,我腳趾公隻甲都比佢撞甩左,成身傷晒,如果唔係為左小朋友我都唔想原諒佢。
我份工好辛苦,晚晚十點收工,C6從來都無關心過一句,樓係我供,工人人工係我比,個個月要嘈交先比果4千蚊家用,轉頭又話唔夠錢交卡數問我攞返兩三千。我真係好想同佢離婚呀,佢個死xx,話離婚要賣左層樓分一半比佢,點解可以咁賤格

大宅

咁既男人都仲同佢生第二個?何苦呢

luvkaka    發表於 18-1-23 15:39

伯爵府

回覆樓主

咁點解要生第二個?

翡翠宮

回覆樓主:

咁都仲生第二個,你仲有乜說話好講

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主

佢打你喎,又冇家用,你仲同佢生多個?

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

點解仲生第2 胎 ?

大宅

mini1204 發表於 18-1-22 22:21
咁都仲生第二個,你仲有乜說話好講

都係我自己攞黎衰,我唔想大囡成世人孤孤單單咁過,所以明知C6係賤人都生第二胎,但無諗過佢可以咁自私

伯爵府

回覆樓主:

其實d仔女大個左,好多時都會各有各生活,特別係大家都有另一半之後,一家一主,如果大女touchwood 搵唔到另一半,但細既又結左婚,咁最後大女都會孤零零架喎

伯爵府

回覆樓主:

又打又無家用,其實呢d老公要黎做咩?

男爵府

回覆樓主:

反正睇c6都係唔方會加家用比你,你有錢請陪月的話都唔洗理佢,不過樓主c6咁真係要好好為自己打算

大宅

fivebeanrice 發表於 18-1-22 22:34
又打又無家用,其實呢d老公要黎做咩?

上次已經決定離婚,我阿妹同阿媽又話離婚小朋友好慘,我一時心軟,無離婚,但佢係無道歉過

侯爵府

回覆樓主

極品

禁止訪問

回覆樓主:

伯爵府

回覆樓主

痴根咁都生第二個

禁止訪問

回覆樓主:

琥珀宮

回覆樓主:

大宅

回覆樓主

根本一早離婚,搞成咁係我自己做成

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

問律師意見,如對方家暴係咪都要分身家
佢打你時就應該去醫院驗傷

BTW 如果一個男人咁對我,我一定唔會為任何理由同佢生仔,仲要係對方唔appreciate係自己一廂情願

別墅

big_bb_ff 發表於 18-1-22 22:48
上次已經決定離婚,我阿妹同阿媽又話離婚小朋友好慘,我一時心軟,無離婚,但佢係無道歉過
...

你問你媽,你個女俾人打唔可憐,你唔心痛咩??

小朋友睇住阿媽俾人打/鬧,你媽又覺得對小朋友無影響咩?

你老公憑乜話你嘥錢請陪月,啲錢係你自己搵返黎,點使關佢乜事?

老實一個打老婆嘅人,我一定唔會要,就算有小朋友又點,分分鐘打埋個小朋友。

我都有個小朋友,個ex廢又唔理我兩母子,我都寧願離婚而唔想再對住個廢人。

首頁

尾頁

跳至