夫婦情感

跳至

首頁
12345...17

尾頁

男爵府

回覆樓主

慶幸樓主依家搵到個真命天子,祝福你們

大宅

回覆樓主

追...

男爵府

bbooeeyybb 發表於 18-1-25 18:55
《一個人傷心飛去首爾-下篇》

響首爾呢幾日,可以暫時比個腦休息下,但心情其實仍然沉重、心痛。直到去到 ...

吊引!
追!

子爵府

畀面勳章

回覆樓主

大宅

追~~

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

回覆樓主

講到重點就停左
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

大宅

回覆樓主:

N

珍珠宮

回覆樓主:

子爵府

回覆樓主:

追!

複式洋房

回覆樓主:

剛剛追完,樓主加油

大宅

回覆樓主

《前夫小三去旅行》
一打開門,並無見到d 兒童不宜既野,屋企無人,但婚紗相架明顯比人移動過,連沙發上既公仔神奇地排好咗。因為前夫無執屋既習慣,所以好難唔令我聯想到我唔響屋企幾日,有冇帶小三返黎。

佢放工返嚟,感覺仍然好怪。但我返到屋企,個人係定d,有安全感d。我亦都冇再發癲問佢關於小三既事。

由於去完旅行返新工,我亦都好忙,亦唔敢主動去l 處理呢件事,一直都比時間同空間佢。

有一日佢突然問我拎passport(我無突登keep, 只係上次去完honeymoon 放咗響我度),佢話:「公司(警局)要我填呢年出入境紀錄,你比本passport 我。」
其實我都半信半疑,但可以點呢?個關係已經搞到咁,我可以唔比咩?

又過咗大半個月,有一晚同我講話要入camp 受訓5日,其實我都覺得怪,但都係果句,可以點?

好啦,我聽佢講話入camp 受訓要響山上面過夜,可能收唔到電話,我竟然蠢到買咗d energy bar比佢,又買咗d廁所墊紙,執好咗d平安藥比佢。
到咗佢claim 自己入camp果日,我放假,我一訓醒心血來潮去搵佢本passport!!唔見咗!!! 我即刻打比佢問佢響邊,佢話返到局,佢都仲堅持講大話!我可以點?

呢五日入面,我充滿不安,試過打比佢但熄咗電話。有次通咗,又似長途。又收到佢whatsapp 話無事唔洗擔心佢我都忍唔住whatsapp咗前99 話佢知懷疑佢同女仔去咗旅行。99 應該一頭霧水,話等佢查下先喎。

佢返嚟果日,零晨3:00,我響廳等佢,見到佢返,我無發神經,好泠靜問佢有冇衫洗,佢話無,心諗,底褲都無條洗?
第二朝返工前,我去咗佢架車度望下架車入面,個背囊無帶返屋企仲響車,車入面掛住2袋零食。

有一日響屋企抹地,見到佢個背囊,打開見到本passport, 就係入camp 果幾日,passport 顯示佢去咗新加坡...

大宅

bbooeeyybb 發表於 18-1-26 09:05
《前夫小三去旅行》
一打開門,並無見到d 兒童不宜既野,屋企無人,但婚紗相架明顯比人移動過,連沙發上既 ...

乜佢咁死蠢架,咁都冇諗過passport 一定show去左旅行,點都會比你知道架。
另外佢係Facebook show同小三的閃相,當時你們離婚未?

大宅

Joannechau777 發表於 18-1-26 09:33
乜佢咁死蠢架,咁都冇諗過passport 一定show去左旅行,點都會比你知道架。
另外佢係Facebook show同小三的 ...

未講到Facebook 果part, 其實合照係離婚係先放,
始終2個都係督察,又唔會蠢到咁既。
但以前興有個叫bitstrips既apps
可以整d卡通係自己個樣,
然後佢地post 上Facebook & open to public
個女仲tag 佢
呢個賣個關子,稍後會講

伯爵府

回覆樓主:

大宅

bbooeeyybb 發表於 18-1-26 09:47
未講到Facebook 果part, 其實合照係離婚係先放,
始終2個都係督察,又唔會蠢到咁既。
但以前興有個叫bitst ...

嚇死,以為真有人咁蠢未離婚post 小三相在自己Facebook 咁揚

大宅

Gi-leung 發表於 18-1-26 10:35

我奇實都聽吾小睇吾小啲當差既?真是茶瓜送飯……!細細個就成日聽到好仔吾當差?不過行行都有害羣之馬!好彩天有眼慶幸樓主未有小朋友,走得快好世界。

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主

緊張等追

男爵府

伯爵府

回覆樓主:

好想知兩件久男女既下場/近況

琥珀宮

嘜去旅行PASSPORT會SHOW到地方架咩?我去台灣幾次都無嘢印係本PASSPORT度既?

首頁
12345...17

尾頁

跳至