潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018母親節勳章

jasonmama888 發表於 18-2-23 00:21
咁都俾你發現我係粉人。多謝你

kamanma,今次我真的大鑊了,今日我見到件maxmara 100% ...

cashmere 又唔同著法,大韓風 style 比較斯文些,妳老公应该會满意
韩剧look

子爵府

bigcattong 發表於 18-2-23 19:09
cashmere 又唔同著法,大韓風 style 比較斯文些,妳老公应该會满意
韩剧look
...

多謝,我相信件max Mara 應該可以過關

Cheuk2012    發表於 18-2-28 22:12

男爵府

jasonmama888 發表於 18-2-23 19:28

個色好靚

男爵府

伯爵府

bigcattong 發表於 18-2-23 19:04
其实糸咪香港買夾棉已经夠暖?

今日著夾棉,熱

子爵府

2018母親節勳章

gzilla 發表於 18-2-23 22:10
今日著夾棉,熱

即系for hk 夾棉已经好夠暖,hk 一年冇幾多日十度以下

子爵府

2018母親節勳章

jasonmama888 發表於 18-2-23 19:28

靓色边度入?幾錢吖?

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

jasonmama888 發表於 18-2-23 00:21
咁都俾你發現我係粉人。多謝你

kamanma,今次我真的大鑊了,今日我見到件maxmara 100% ...

maxmara pink cashmere 難得sale 仲有size + 粉紅色...冇得走啦⋯⋯粉紅嘅妳一定乖乖比錢
希望38 妳啱身啦⋯⋯始終妳都係瘦底平衡著36

妳講起輸左銀包我一個月內厚厚薄薄共入左3件mr & mrs, 2件 moncler Liane Vest, GG sneakers 我早就輸曬銀包了...所以我而家停曬乜都唔敢睇

jasonmama 妳繼續努力 等你收貨再share

Hello...

水晶宮

bigcattong 發表於 18-2-23 19:04
其实糸咪香港買夾棉已经夠暖?

昨天14度我著這件trimmed zipped hoodie, 袖面著一件薄丅⋯⋯啱啱好

Fur trimmed canvas parka midi / mini parka 我覺得係HK 著嘅機會會較多,但如果妳本身好怕凍或多數去冰天雪地遊行, 就一定 fur lining
最理想就二件都入啦⋯⋯可以唔同天氣著吖嘛
Hello...

伯爵府

kamanma 發表於 18-2-24 09:32
昨天14度我著這件trimmed zipped hoodie, 袖面著一件薄丅⋯⋯啱啱好

Fur trimmed canvas parka ...

快d著黎睇下,呢件好似幾好

子爵府

kamanma 發表於 18-1-25 13:27
sale 到水尾本來仲十五二十,入唔入lining fur
(因為有件Fur-trimmed canvas parka 夾棉都未著... ...

又有減價了,沖呀
https://www.matchesfashion.com/intl/womens/apac-sale?q=%3A%3Adesigner%3Amr-mrs-furs

水晶宮

KamMui 發表於 18-2-27 15:35
快d著黎睇下,呢件好似幾好

雖然得9折價錢係貴左D,但真係係HK 多些機會著到...冇咁厚

Cheuk2012    發表於 18-2-28 22:13
Hello...

水晶宮

jasonmama888 發表於 18-2-27 19:54
又有減價了,沖呀
https://www.matchesfashion.com/intl/womens/apac-sale?q=%3A%3Adesigner%3Amr-mrs-fur ...

我暫時收手了

Hello...

男爵府

回覆樓主

After reading this post, I finally bought myself a coat too. Bought from Julian Fashion €1231 after discount.

Cheuk2012    發表於 18-2-28 22:13

水晶宮

yukchan 發表於 18-2-28 11:09
After reading this post, I finally bought myself a coat too. Bought from Julian Fashion €1231 afte ...

Wow 型呀
妳著咩size ar? 抵呀仲有妳碼咁好嘅
Hello...

男爵府

回覆 kamanma 的帖子

Small, they still have another one in XS. Be warned though, Julian Fashion has poor reviews due to poor customer service. I guess I was lucky bought on Friday and arrived today.

男爵府

Size合適嗎? S 會否很大件。

水晶宮

kyliema2006 發表於 18-2-28 12:42
Size合適嗎? S 會否很大件。

Size S 衫身我啱啱好(我平時不會拉拉錬著...但如果上圍有本錢嘅jm ,可能上圍就會顯得有些窄)
手袖就有一點長,可能因為我得1.63高

Hello...

水晶宮

yukchan 發表於 18-2-28 12:00
回覆 kamanma 的帖子

Small, they still have another one in XS. Be warned though, Julian Fashion has ...

Thank you for sharing, we have a more store choice
Hello...

男爵府

昨天倫敦氣溫負一度有雪,我著咗薄mont bell 內衣、sweater & 一件 MMI fur lining 出街就已足夠;幾度和零度分別只係加對皮手套

首頁

尾頁

跳至