烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

肥公:食雜首選・一個字正・份量要睇剪送姐心情同剪送姐like唔like你・送份量時多時少・剪送姐唔知有心定無意經常「無叫剪・有叫唔剪」・小心有人博大霧剪多幾樣屈你要・可能剪送姐唔識聽香港語所以亂剪啦・鐘意食辣勿去肥公・辣汁唔辣・辣油唔辣.・順路有下次

肥哥:一個字貴・份量少・辣汁有名無實・唔知點解傳媒吹到個辣汁天上有地下無・無下次了.

永年:整體正正常常・食唔出傳説的勁味精・落單有系統・剪送姐睇唔到個客仔・唔會因為like定唔like你而影響份量・真係好讚・鐘意食辣要去永年!個辣汁我like・有下次

禁止訪問

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tyjm 發表於 18-1-26 22:28
肥公:食雜首選・一個字正・份量要睇剪送姐心情同剪送姐like唔like你・送份量時多時少・剪送姐唔知有心定無 ...
永年之前得一間果時, 我好鐘意食, 學你話齋佢個辣汁真係無得輸 如果係高佬(老闆) 剪餸會手鬆好多, 仲會額外比多2粒魚蛋, 佢老婆就剪得好手緊.....不過自從比左2個仔打理加裝修之後, 我食過一次之後都已經無下次啦

大宅

永年ok既,但比起以前木頭車走鬼檔果d就仲有距離

複式洋房

我覺得肥公最好食,料又多選擇,味道又好。永年都okay, 味道普通d,不像肥公食完想下次再食。而且永年的送味道好悶

複式洋房

永年果個辣汁,本人覺得一般,又吾係特別好味。

禁止訪問

回覆樓主

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

首頁

尾頁

跳至