樓市動向

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

琴日收信要見啦,
先知市區係無葵青區

阿仔排S位等2年,今年會派荃灣區
校巴遠可以去到荔景
朋友話可能會派到蘇屋

其實太約近長沙灣一帶可以
可以同主任傾嗎?
驚派去柴灣點同阿仔返學

我排號碼G1313,市3人的 2012年4月有藍卡號碼

大宅

lam133 發表於 18-2-1 09:09
琴日收信要見啦,
先知市區係無葵青區

可以呀,我早幾個月轉了

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

Fongfong-yu 發表於 18-2-1 10:41
可以呀,我早幾個月轉了

請問要等幾耐?

打房署問過話小朋友有特殊可以寫信
市區邊個區都有機會派到

轉擴展或可能要等

大宅

lam133 發表於 18-2-1 10:45
請問要等幾耐?

打房署問過話小朋友有特殊可以寫信

我直接去樂富排隊轉區,咩都冇問

珊瑚宮

Fongfong-yu 發表於 18-2-1 10:47

下月見主任問下佢先

珊瑚宮

Fongfong-yu 發表於 18-2-1 10:47

謝謝你

男爵府

lam133 發表於 18-2-1 11:02
謝謝你

最好問主任,有特殊需求唔好派港島,聽聞今年市區好多樓~轉區的話唔知又等多幾耐

珊瑚宮

laisausau 發表於 18-2-1 16:33
最好問主任,有特殊需求唔好派港島,聽聞今年市區好多樓~轉區的話唔知又等多幾耐
...

唔轉了,阿仔有殘疾特殊職員話寫信同有病文件
派九龍會大好多

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

lam133 發表於 18-2-1 17:39
唔轉了,阿仔有殘疾特殊職員話寫信同有病文件
派九龍會大好多

我都就黎審查,我都想知小朋友有長期病患,要定時番醫院覆診,抽血,我都驚佢會派東涌比我,小朋友番學,覆診都係葵青區,咁嘅情況係咪可以見主任時可以寫信比佢?我申請時係有醫生信交左寫明小朋友有長期病的

珊瑚宮

amysnlee 發表於 18-3-17 20:54
我都就黎審查,我都想知小朋友有長期病患,要定時番醫院覆診,抽血,我都驚佢會派東涌比我,小朋友番學, ...

我覺得無乜用,
你係派到第3次先搵醫院社工寫信
09市區派麗智

珊瑚宮

laisausau 發表於 18-2-1 16:33
...

謝謝!
今天還未轉S2

希望派到蘇屋

見話4,5月

首頁

尾頁

跳至