潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位JM可唔可以比下意見,買唔買呢個牌子既袋好,如果買,你地覺得邊款靚呢?選擇困難症
Pinko燕子袋,見代購唔太貴,同埋覺得個燕子扣好靚

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

回覆樓主

1or4

男爵府

想生BB熱投

回覆樓主:

水晶宮

回覆樓主

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

回覆樓主:

伯爵府

回覆樓主

我岩岩見代購有個白色嘅都有d心心眼

大宅

回覆樓主

多謝各位意見,但我覺得個袋太大個驚唔好用

wcpcelia    發表於 18-2-6 14:19

侯爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 +5熱血勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章

大宅

回覆樓主

多謝各位比意見,最後簡左1號徽章款,因為得佢有細size我唔想買太大

子爵府

伯爵府

我見1白色都有細size..我都有啲心動

大宅

raicherry 發表於 18-2-6 14:12
我見1白色都有細size..我都有啲心動

我簡左黑色細size:mother:

侯爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 +5熱血勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問你在那裡買呢個袋?THX

大宅

bemiu_uncha 發表於 18-2-21 11:51
請問你在那裡買呢個袋?THX

搵代購買,你要資料可以pm你

首頁

尾頁

跳至