想生BB

跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

我1月30日放左胎,放左兩個day3胎,而家等待結果中,果然等待嘅時間係好難捱,有冇人都係等緊bingo?你哋會唔會諗住自己偷驗吖?我唔敢買棒棒驗住吖,但今日下午手痕又攞左條紅d玩,不過得好淺線,大約得50%,我12號就要返醫院驗血,好怕失敗吖,但又唔敢抱太大期望,有冇同路人入嚟吹下水吖,一齊鼓勵下大家

大宅

回覆樓主

雖然我不是等待bingo 中,但我兩個小朋友都是ivf 的,所以可以話有豐富經驗,我也可以和大家分享一下㗎!

別墅

回覆樓主:

樓主好呀 , 我 1/2 放 d5 胎 , 依加都心大心細想偷驗 , 希望到時一齊 bingo 啦

大宅

cheungkiukiu410 發表於 18-2-5 23:30
我1月30日放左胎,放左兩個day3胎,而家等待結果中,果然等待嘅時間係好難捱,有冇人都係等緊bingo?你哋會 ...

我27号放。。我完全明你感受!
你有冇反工!?

大宅

回覆 SHYP 的帖子

我都剛放完失敗了, 點樣可以順利D, 我已經放了一次鮮DAY5, 一次雪DAY5...

大宅

回覆樓主:

我都放左胎啦。。等緊結果

複式洋房

SHYP 發表於 18-2-6 00:31
雖然我不是等待bingo 中,但我兩個小朋友都是ivf 的,所以可以話有豐富經驗,我也可以和大家分享一下㗎!
...

咁你果時有冇咩特別感覺吖,可唔可以分享下(emoji)

複式洋房

gn01662768 發表於 18-2-6 12:49
樓主好呀 , 我 1/2 放 d5 胎 , 依加都心大心細想偷驗 , 希望到時一齊 bingo 啦

人哋話day5係早啲驗到架喎,哈哈,好明白果種想驗但又怕失望嘅感覺(emoji)

複式洋房

gn01662768 發表於 18-2-6 12:49

齊齊bingo,你有冇咩感覺,我只係覺得間唔中有少少谷m feel同個胸有少少漲痛感覺

複式洋房

bell18 發表於 18-2-6 14:15

我27号放。。我完全明你感受!

冇吖,請左大假,你呢?

複式洋房

phylliskwc 發表於 18-2-6 14:51
回覆 SHYP 的帖子

我都剛放完失敗了, 點樣可以順利D, 我已經放了一次鮮DAY5, 一次雪DAY5... ...

加油吖,唔好放棄吖!我哋好辛苦先行到呢一步,相信便會有的,這是我一直的信念(emoji)

大宅

SHYP 發表於 18-2-6 00:31
...

請問哪裏做?兩個小孩都是一次就成功?

複式洋房

KA89310 發表於 18-2-6 16:33
我都放左胎啦。。等緊結果

加油吖,齊齊bingo(emoji)

大宅

cheungkiukiu410 發表於 18-2-6 17:52
咁你果時有冇咩特別感覺吖,可唔可以分享下(emoji)

我兩次ivf 都是一次就成功,我可以講,放胎後的感覺不是每個人都一樣,就算我放了兩次月台,個感覺也不一樣,第一次我是放鮮胎,第二次是雪胎,相隔也有4年半,但兩次放胎後,也沒有特別休息,照常工作,照常湊大女,只是兩次的懷孕反應不一樣。

大宅

jannyku 發表於 18-2-6 17:59
請問哪裏做?兩個小孩都是一次就成功?

我在威爾斯做,兩次也是放一次胎就成功了

大宅

cheungkiukiu410 發表於 18-2-6 17:56
冇吖,請左大假,你呢?

我無業中

大宅

回覆樓主

等bingo 時間難捱,盡量放鬆心情,雖然好難(emoji)如有打安胎針/助孕針要隔7-10日驗vv先準

複式洋房

SHYP 發表於 18-2-6 20:54
我兩次ivf 都是一次就成功,我可以講,放胎後的感覺不是每個人都一樣,就算我放了兩次月台,個感覺也不一 ...

係啦…其實我都覺得感覺不能作準,人人身體都唔一樣

複式洋房

SHYP 發表於 18-2-6 20:56
我在威爾斯做,兩次也是放一次胎就成功了

真係好幸運,兩次都一次就成功,希望我也是

複式洋房

bell18 發表於 18-2-6 21:41
我無業中

搵啲韓劇煲下,或搵下自己嘅興趣做下,時間會容易過啲,我都後悔請左大假,其實真係唔太需要,喺屋企會想像力豐富,成日亂諗嘢

首頁
12345...7

尾頁

跳至