親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

回覆樓主:

我比左資料揀左PayPal, 但收唔到佢email,尋晚用咗你地介紹嘅中介,好快就收到email,係咪print返份form,連相帶去機場就ok?

大宅

bk1026 發表於 18-2-6 22:03
張相唔好貼,用個clips夾住佢,我上次去係訂完hke機票去蜆港,之後有條link俾$5美金(好似係咁上下),跟 ...

請問你份form係咪上機空姐比你填個份form
我係邊到可以一早填定份form呀 thanks

大宅

陪月勳章 BK Milk勳章

easonkinki 發表於 18-2-9 15:42
我比左資料揀左PayPal, 但收唔到佢email,尋晚用咗你地介紹嘅中介,好快就收到email,係咪print返份form,連 ...

請問越南落地簽順利嗎?可否指教一下,多謝

公爵府

ivyyao 發表於 18-6-22 23:50
請問越南落地簽順利嗎?可否指教一下,多謝

順利,一落機行快2步到簽證櫃檯,我已經好叻排第二,但前面個人原來一大個家庭,成8個人,結果等左半小時。排隊過關又等。。。。 主要係佢地手腳太慢

大宅

easonkinki 發表於 18-6-23 01:26
順利,一落機行快2步到簽證櫃檯,我已經好叻排第二,但前面個人原來一大個家庭,成8個人,結果等左半小時 ...

可以教我如何操作嗎?你選擇了邊個網站

公爵府

ivyyao 發表於 18-6-23 12:08
可以教我如何操作嗎?你選擇了邊個網站

http://www.cheapvietnamvisa.net
都係跟住步驟做

大宅

easonkinki 發表於 18-6-24 02:40
http://www.cheapvietnamvisa.net
都係跟住步驟做

謝謝!我試試

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

easonkinki 發表於 18-2-6 14:01
https://www.gotrip.hk/itineraryguide/vietnam_guide/越南簽證-越南/
填完收到佢email,有份form,我一家四 ...

剛剛6月坐uo去完峴港都係用uo呢間中介,上網填完野,佢會sd返email比你,比條link你用paypal比錢,比完錢隔2日左右就會有份approval letter比你,對清楚你自己資料,啱既話就print out帶埋出發做落地簽,係同一個email入面仲有份form比你填,每人填一份,夾埋份approval letter+1張相(一般size已經可以)+護照,相片我無專登cut細,唔駛貼上張form度,佢收表時會即刻用釘書機釘住,佢收左form之後就行埋一邊等叫名拎護照,拎護照時直接比美金25/人,準備好唔好要佢找錢就最方便,因為我當日見佢找錢會有機會找返vnd

大宅

jcy 發表於 18-6-28 21:53
剛剛6月坐uo去完峴港都係用uo呢間中介,上網填完野,佢會sd返email比你,比條link你用paypal比錢,比完錢 ...

請問照片同合照相一樣OK嗎

首頁

尾頁

跳至