自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

AMWLee 發表於 18-2-5 23:16
我知是訪問作者,我只是話實則遊戲反影不到作者的想法,反而更似現代獨居男孩生活苦悶,唯有寄情四處旅行流 ...
你又唔係日本人,點知佢地點想喎,作者都話係儲物遊戲嚟,唔駛下下哺住又要搞咁多嘢,我覺得D公仔幾可愛,唔駛點理,咪當消閒下。你鍾意當係仔就當係仔養,我當寵物添,開心就夠,一個遊戲啫,好過又要花精力又要攻略至過到關果D。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

仔會接受,老公就接受唔到 有乜理由個老公成日周圍去玩又溝女,都唔理屋企

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

咪咪兔 發表於 18-2-5 23:20
我無玩呀,不過同我老公講過隻game,佢第一時間就話好似花師奶個老公花先生有一集花師奶講佢老公成日 ...
原來日本男人真係會咁,我淨係知道有D男人去到中年,無端端人間蒸法,走去第二度改名換姓生活。

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章

miniyan 發表於 18-2-6 15:16
無錯,好似會出去溝女連科斗都生埋架
有無得換過隻? BTW, 乜呢個GAME真係好好玩

男爵府

c.vieri 發表於 18-2-6 14:46
咁好彩佢唔係我老公,成日失驚無神出走,又唔知幾時返佢個fd(蝸牛)成日好鐘意襯佢出走時就黎搵 ...
奸fu

王國長老

AMWLee 發表於 18-2-6 15:27
我唔係日本人但我曾經在日本生活一段時間,對日本人有相當認識的。

咁作者係日本人喎,佢自己咁整,你覺得唔啱,咪用你鍾意果套方法玩,冇問題架,都只係一個遊戲嚟。

王國長老

BK2002 發表於 18-2-6 15:28
有無得換過隻? BTW, 乜呢個GAME真係好好玩

其實麻麻地好玩,冇技巧,只係等,係儲下嘢咁幾得意。

侯爵府

回覆樓主

老公?
我要摘草買糧草幫佢執行李喎!
2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

禁止訪問

禁止訪問

大宅

回覆樓主

OMG

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

咁爆

珍珠宮

2024年龍年勳章

rose-mag 發表於 18-2-6 15:32
其實麻麻地好玩,冇技巧,只係等,係儲下嘢咁幾得意。
啊~見近期好火, 以為好好玩...依家知道真相, 玩到一肚火...

公爵府

我的育兒心得勳章

rose-mag 發表於 18-2-6 14:36
《旅行青蛙》設計師上村真裕子接受媒體訪問時稱:青蛙是丈夫,不是兒子。

《旅行青蛙》最近火紅,不少人把 ...

咁成日上門果d係佢d朋友,定我朋友呀?如果

係我朋友,我都想同朋友出去旅行,叫佢返尼執屋啦,換我周圍去仲開心
Everyday may not be good..but there is something Good in Everyday!

水晶宮

小ice 發表於 18-2-6 15:24
仔會接受,老公就接受唔到 有乜理由個老公成日周圍去玩又溝女,都唔理屋企
...

咪係、仲惹埋d豬朋狗友上黎痴餐

水晶宮

BK2002 發表於 18-2-6 15:56
啊~見近期好火, 以為好好玩...依家知道真相, 玩到一肚火...

笑死、d作家仲話從中學育兒智慧

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

子爵府

禁止訪問

首頁
12345...8

尾頁

跳至