影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-2-7 15:39
我都覺有丫, 唔係佢未必裝個局俾新人(可能佢有D 呷醋)

期待下集有答案
[

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

amychoi 發表於 18-2-7 15:24
我意會係媽媽話有bb的話, 會阻礙女主發展, 所以叫佢唔好有B.B.

過程中估女主唔要b, 而佢媽媽係知道的。 ...

依個要繼續睇先知女主角有咩秘密

侯爵府

htts 發表於 18-2-7 15:38
找得佢, 點會唔俾佢發揮所長

哈哈笑死我

侯爵府

htts 發表於 18-2-7 15:37
睇2集, 唔覺得蕙蘭過得開心

慧蘭真係一D都唔開心,事業家庭感情上都有不小衝擊。

金南珠真係做得唔錯,佢揸車糾結緊去唔去醫院同去到機場失神落魄個樣都做得好好。雖然個樣係膠D,但都46, 條腰重keep到咁幼算係咁

侯爵府

回覆樓主

我其實唔係好理解佢老友話要等傢俬,叫慧蘭車佢老公返屋企,但之後kelvin老婆見老公咁耐未返,打比慧蘭,點解慧蘭專登唔接電話? 明明kelvin 同緊年輕主播依泣緊,佢專登想佢老婆誤會佢同kelvin? 唔知佢點諗

侯爵府

htts 發表於 18-2-7 15:24
你覺得惠蘭婚後其實有無同果個咸佬出軌?

如果故事最終佢同池和好如初,同埋韓劇多數對女角留手,我覺得佢同咸濕佬重逢後有差D玩出火不過最終懸崖勒馬,希望ep3有開估

象牙宮

2024年龍年勳章

amychoi 發表於 18-2-6 23:27
睇左兩集, 可追看。

呢套又可追? 突然間好忙。

水晶宮

親子王國15週年勳章

Sumyeema1 發表於 18-2-7 19:21
呢套又可追? 突然間好忙。

我最近睇梗的劇, 都唔錯的。

花遊記- 故事對我來講都幾新鮮, 但就劇情成日講愛唔愛, 有些悶同feel唔到男女主真愛情。

Radio Romance- 男女主我愛的, 同自己最愛睇愛情片, 鍾意sweet, 暫時除第三集有少少悶, 其餘都好睇, 鍾意男主醋情樣。。

我黃金光輝的人生- 已跟播到尾聲, 好睇,我覺得女主比男主做得更好。

Cross - 一般劇情, 以為自己睇梗金師傅, 都會繼續睇。

Return - 吸引之處, 集集都似兇手出現, 但又唔係佢, 一直到而家都未有頭緒係邊個, 會繼續睇。

Misty -19禁, 女主好高傲, 應屬好戲之人, 而家睇梗佢係咪兇手,同前度點19禁。

[

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

HappyHappyMa 發表於 18-2-7 16:32
如果故事最終佢同池和好如初,同埋韓劇多數對女角留手,我覺得佢同咸濕佬重逢後有差D玩出火不過最終懸崖勒 ...

我唔想佢出過軌

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

HappyHappyMa 發表於 18-2-7 16:09
我其實唔係好理解佢老友話要等傢俬,叫慧蘭車佢老公返屋企,但之後kelvin老婆見老公咁耐未返,打比慧蘭,點 ...

我都想知why 佢唔接call, 佢想點?

伯爵府

htts 發表於 18-2-7 20:48
我都想知why 佢唔接call, 佢想點?
睇完E1, 真係幾好睇, 呢集尾惠蘭一聽到球手叫kelvin lee, 當堂好驚訝, 即當年佢唔係用呢個名個主播交往
奇就奇當主播番睇KL 打波嘅資料, 全部都係背影, 冇張正面, google 都搵到啦

寶石宮

soscho 發表於 18-2-8 08:53
睇完E1, 真係幾好睇, 呢集尾惠蘭一聽到球手叫kelvin lee, 當堂好驚訝, 即當年佢唔係用呢個名個主播交往
奇 ...
佢係出左外國打波先用凱文李呢個名嘅

侯爵府

回覆樓主

我又跟大隊開

水晶宮

親子王國15週年勳章

HappyHappyMa 發表於 18-2-7 16:09
我其實唔係好理解佢老友話要等傢俬,叫慧蘭車佢老公返屋企,但之後kelvin老婆見老公咁耐未返,打比慧蘭,點 ...
慧蘭玩梗心型戰, 如接聽左, kelvin老婆知係新主播車老公, 必定打比新主播, 咁咪破壞左慧蘭計謀, 咪影唔到果批相囉!
[

水晶宮

親子王國15週年勳章

回覆 Benbenmum 的帖子

可齊齊傾
[

侯爵府

amychoi 發表於 18-2-7 19:32
我最近睇梗的劇, 都唔錯的。

花遊記- 故事對我來講都幾新鮮, 但就劇情成日講愛唔 ...

你好勁!睇咁多,咁睇法咪日日都好唔得閒

侯爵府

奇 ...

我都覺得好funny, 照計打咁多塲波,冇理由冇一次比傳媒映到正面相

水晶宮

親子王國15週年勳章

HappyHappyMa 發表於 18-2-8 09:16
你好勁!睇咁多,咁睇法咪日日都好唔得閒

因我返工車程遠, 來回夠我睇三集。
[

水晶宮

親子王國15週年勳章

奇 ...

正面帶曬黑超同帽, 應都難認的, 但無理由無記者起唔到底囉!
[

侯爵府

amychoi 發表於 18-2-8 09:12
慧蘭玩梗心型戰, 如接聽左, kelvin老婆知係新主播車老公, 必定打比新主播, 咁咪破壞左慧蘭計謀, 咪影唔到果 ...

有道理係喎!呀年輕主播都有埋佢老婆身打探慧蘭同球手夫婦關係,所以分分鐘球手老婆有年輕主播電話,如果打俾年輕主播佢咪壞左好事

首頁

尾頁

跳至