影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

竹兒 發表於 18-2-7 10:07
唔識添
我都唔識, 要返屋企睇個名

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Pollyowen 發表於 18-2-7 10:10

瑪瑙宮

有寫,業主係肯整,只係我地覺得整都嘥藥費,所以c6想買
咁如果係自己買可以搬走定要留機? 我雪櫃同洗衣機都係用自己, 佢地跟果D雪櫃真係好恐怖

瑪瑙宮

竹兒 發表於 18-2-7 10:10
不過我部係大眼雞, 你要上開式嗎?

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

唔識添

Z字頭會唔會係金章?

水晶宮

親子王國15週年勳章

Pollyowen 發表於 18-2-7 10:10
金章嗎?
[

瑪瑙宮

amychoi 發表於 18-2-7 09:49
富子比妖上左身靚左
係, 佢濃妝都幾受到, SHARP好多

瑪瑙宮

amychoi 發表於 18-2-7 10:18
金章嗎?
可能係

琥珀宮

amychoi 發表於 18-2-7 09:57
租約寫明有洗衣機嗎?咁業主有責任提供比妳地用的。

我家用大眼雞, 所以無好推介比妳。

我都係用大眼雞的,因為上面仲可以放個消毒碗櫃我有朋友用一部洗衣連乾衣的,可以唔洗曬衫,但因為我個位細,捨得買都冇位放

瑪瑙宮

ccdccl 發表於 18-2-7 10:17
Z字頭會唔會係金章?
可能係, 你地用咩牌子?

珍珠宮

amychoi 發表於 18-2-7 09:11
愛情片算係

其實近期跟播劇, 我都覺得好睇可跟住睇的, 各有特色, 最差反而係花遊記, 拖太耐。

愛情片我都like加上你推介我忍唔住都dl左一陣睇,唯有暫時又放低智牢先智牢我開始睇到入戲冇咁悶

琥珀宮

amychoi 發表於 18-2-7 09:57
租約寫明有洗衣機嗎?咁業主有責任提供比妳地用的。

我家用大眼雞, 所以無好推介比妳。

我覺得死女人好好睇喎,死男人有咩吸引之處?

瑪瑙宮

ccdccl 發表於 18-2-7 10:21
我都係用大眼雞的,因為上面仲可以放個消毒碗櫃我有朋友用一部洗衣連乾衣的,可以唔洗曬衫,但因 ...
乾洗機我又冇, 業主有一部, 但我唔會用佢, 連蓋都未打開過

珍珠宮

有寫,業主係肯整,只係我地覺得整都嘥藥費,所以c6想買

同佢講買部平平地俾你地同整差不多價錢啦,條皮帶用得耐都應該唔捱得幾耐,洗衣機有壽命!我用金章大眼雞,之前都係用金章用左7年先壞

珍珠宮

Pollyowen 發表於 18-2-7 10:24
乾洗機我又冇, 業主有一部, 但我唔會用佢, 連蓋都未打開過

點解唔用呀?我覺得有乾衣機好好尤其朝濕天氣

琥珀宮

Pollyowen 發表於 18-2-7 10:21
可能係, 你地用咩牌子?

我之前都係金章的,用左好多年,上年中乾衣時突然好嘈,揾人上來睇過話整都嘥藥費,所以要搵機,我果個時係睇邊部特價就買邊部,最後買左樂聲,果輪真係好黑仔,壞完洗衣機跟著又壞埋雪櫃

琥珀宮

Pollyowen 發表於 18-2-7 10:24

咁你叫業主搬走佢果部,自己另買一部?

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

Pollyowen 發表於 18-2-7 09:59
我用Z字頭牌子

金章

琥珀宮

stella816 發表於 18-2-7 10:21
愛情片我都like加上你推介我忍唔住都dl左一陣睇,唯有暫時又放低智牢先智牢我開始睇到入戲冇咁悶
...

你開左邊套?我睇緊Return暫時好好睇呀,收視好高有16%架,amy冇介紹錯

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Pollyowen 發表於 18-2-7 10:12
咁如果係自己買可以搬走定要留機? 我雪櫃同洗衣機都係用自己, 佢地跟果D雪櫃真係好恐怖
...

搬走,雪櫃本身係我自己

首頁

尾頁

跳至