網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章

屋企用 , 充電款 , 最好有幾個吸咀 , 可以吸床 , 有冇介紹 , thanks

禁止訪問

回覆樓主

禁止訪問

回覆樓主:

象牙宮

popome 發表於 18-2-12 16:58
屋企用 , 充電款 , 最好有幾個吸咀 , 可以吸床 , 有冇介紹 , thanks

我用手持。插電。性價比。
國產。吸地, 吸床板, 吸抽屜.........

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

【日立无线吸尘器家用手持式除螨吸尘器充电式轻便静音无绳吸尘器】http://m.tb.cn/h.WGcIECy 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥B7Pp0nlqIhY¥后打开(emoji)手淘(emoji)

珊瑚宮

回覆樓主:

見到依隻日立,好似係水貨,世界電壓,舊電有分大細容量,用完抽出黎充

男爵府

2018復活節勳章

333s 發表於 18-2-15 09:14
我用手持。插電。性價比。
國產。吸地, 吸床板, 吸抽屜.........
係咩牌子? 有無 link

男爵府

2018復活節勳章

oceandeepsea 發表於 18-2-15 18:19
見到依隻日立,好似係水貨,世界電壓,舊電有分大細容量,用完抽出黎充
...
水貨? 變壓器係110V?

珊瑚宮

popome 發表於 18-2-20 12:41
水貨? 變壓器係110V?

係喎,但見評價,無人講要加火牛轉volt

象牙宮

popome 發表於 18-2-20 12:40
係咩牌子? 有無 link

喜歡國產品牌就買國產家電。

杂牌都唔介意, 可購杂牌。

二樣我都用過。保用一年, 1-1.5年也差不多。要買新的。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

三款國內外高端無線吸塵器大比拼
//kknews.cc/digital/kzz62l8.html

對於吸塵器來說,肯定是越輕越好,尤其是女性原本力氣就不是很大,太重了幹活也是非常累人的。
不同的品牌在設計上不同,所以重量也不一樣, 對於大部分消費者來說,或許吸塵器肯定是越輕越好吧,這樣做家務會更輕鬆一些。

理性討論交流者。

大宅

回覆 oceandeepsea 的帖子

開唔到請問有無LINKS?

珊瑚宮

mrstree 發表於 18-2-20 17:39
回覆 oceandeepsea 的帖子

開唔到請問有無LINKS?

http://m.tb.cn/h.WGcIECy

男爵府

回覆樓主

小狗无线吸尘器,同D牌差不多

珊瑚宮

回覆樓主:

【牧田吸尘器CL104DWR充电式手持式静音无线无绳小型地毯式大功率】http://m.tb.cn/h.WGkimoc 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥hjNa0MW3mYU¥后打开(emoji)手淘(emoji)

珊瑚宮

回覆樓主:

原來makita都有,個樣一樣

大宅

popome 發表於 18-2-12 16:58

【SPANDY亮的吸尘器家用手持式强力除螨虫小型手提便携超静音吸尘机】http://m.tb.cn/h.WGwhwjS 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥injF0MtD02W¥后打开(emoji)手淘(emoji)

我用呢款,可以選英式插頭,用了一個好用,之後再買多一個

男爵府

2018復活節勳章

seven7 發表於 18-2-26 14:30
【SPANDY亮的吸尘器家用手持式强力除螨虫小型手提便携超静音吸尘机】http://m.tb.cn/h.WGwhwjS 点击链接, ...
平到唔信

大宅

popome 發表於 18-2-27 13:32
平到唔信

係阿,連我老公都話好用,佢仲時不時走去吸塵,因為輕便阿,比起以前嗰部,又大又笨重,都唔想拎出來用。所以老公話好用,買多一部做士啤。不過第二部已經+多咗10蚊人仔啦。

民房

DYSON 岩唔岩用呀

首頁

尾頁

跳至