夫婦情感

跳至

首頁
12345...10

尾頁

複式洋房

del p.o.

水晶宮

wkengi 發表於 18-2-13 02:16
由11月開始,我就估到我老公有小三,佢一直話係有夫之婦,大家無可能,但原來係搭上左個學生,一家人屈係間 ...

仲講咩小三定c6, 梗係立返晒幫佢供屋既錢, 佢一定無現錢, 即時賣咗兩層樓分身家, 佢問你賣咗住邊, 你就話你住邊唔關我事, 個仔跟我, 我會養大佢

大宅

回覆樓主

即係之前你以為佢只係同個人妻曖眜?
佢而家係咪認哂?分分鐘個女仔可能唔知佢已經結婚...

你要堅強,保護自己同阿仔。原諒唔到佢就離開佢吧!

大宅

回覆樓主:

樓主,我八卦禁入你舊post睇埋前傳,如分手情況對你不利,但似乎係必然發生,所以你要冷靜好好部署,最好問一啲比較聰明相信得過既長輩,不要輕易反面,我有家人同你一樣case,起初個男人俾佢繼續住,大概出於內疚吧,後黎俾小三講多兩講,阿大又一哭二鬧冇新招,結果俾人趕走住返間爛蓉蓉既屋,好在個仔已成年。長輩話:要在佢對你既內疚感未消失拎返你值得個份(見到你有份幫佢買樓)。

複式洋房

回覆樓主:

我就係今日係雲端見到曬啲對話,個學生知佢結左婚有個仔,而家唸番,條pk應該仲有帶我仔去見過佢,因為之前我囝久唔久就會提靚姐姐,我果時都無為意,個女仔賤到話自己係壞人,以前都好憎啲小三,點知自己而家做左個咁ge角色,又話唔係想拆散我地一家3口,啲信息又係咁提我囝,懶係對我囝關心咁,話想我囝有個收入穩定ge家,有個愉快童年,唔想拆散我地屋企wo,最心痛係,口口聲聲話佢地無將來,我個仆街佬就猛幫佢打強心針,原來10月28號至10月30期間,佢已經打定曬示愛求婚信比個女仔,同同我攤牌講分開ge信,只係一直未比我睇,點知比我係電腦見到曬,佢同個女仔啲msg,個女仔仲sd d 啊啊啊咁ge挑情短訊比佢

複式洋房

jaymima 發表於 18-2-13 03:42
樓主,我八卦禁入你舊post睇埋前傳,如分手情況對你不利,但似乎係必然發生,所以你要冷靜好好部署,最好問 ...

我老公教書,最壞打算我有唸過拆唔店就去佢啲學校搞到佢無得撈,一獲熟,不過係仲唸緊挽救呢個屋企定放棄,我睇埋佢為個小三寫ge日記,佢地應該由8月尾9月頭開始發展,我由11月頭開始我覺得唔對路,同佢日嘈夜嘈,早輪仲買曬機票酒店過幾日同個囝一家人去玩,個囝仲日日話要坐飛機,而家都唔知點

大宅

回覆樓主

其實比你挽留到你係咪會要?爛橙一個

大宅

wkengi 發表於 18-2-13 04:51

好奇睇埋前post
點解教書要返夜班?

複式洋房

回覆樓主:

我老公日夜都教。如果真心悔改,為個囝,我會算,但擔心一而再,再而三,更重要佢唔想放棄小三,小三啲手段佢睇唔穿,選擇唔要我

大宅

回覆樓主:

sorry 只係路過
好同情樓主嘅遭遇,但希望盡量唔好嚮小朋友面前同老公嗌交,因為會對小朋友好大影響。另外如果想離婚,要肯定老公放棄個仔嘅撫養權,如果要爭,最好評估下自己有幾大勝訴,如果唔係,怕你失預算。
加油呀!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

18歲小三,識以退為進,仲情慾短訊?
真係唔好睇少佢地。
你老公冇心斷小三,
趁佢唔知你發現,
扮同佢修補關係,
話股市跌,樓市危,
先賣樓保本,
你才有機會取回應得的身家。
搞掂之後就趕佢走,
18歲靚女多數好勝,
佢贏左,大佢廿年嘅阿叔便不再吸引。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

wkengi 發表於 18-2-13 08:33
我老公日夜都教。如果真心悔改,為個囝,我會算,但擔心一而再,再而三,更重要佢唔想放棄小三,小三啲手段 ...

如果有心悔改就唔係咁
仲要係玩個學生妹,又後生又新鮮...
lee d關係更難斷,後生嘅亦覺得自己玩得起
勸你好好計劃下未來的路

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 wkengi 的帖子

再八返你舊post,原來你咁蠢未註冊同佢生仔,
又俾首期佢買樓唔落自己名!!!
現在你唯有cap低佢雲端D野,
再用Whatsapp 或電話錄音佢,
套佢承認你出左首期俾佢買左邊幾層樓,
要佢承認D樓有你份。
希望有機會分返自己應得的。

男爵府

拎返啲錢走人算啦梗係

止蝕啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

如果未攤牌 試下做挽留佢既野 等佢內疚良心發現可能有彎轉。

結婚算一生人一次。但一走左 永遠無得返轉頭 要諗下仲有仔仔。可能你老公比人一時誘惑....諗下有幾多人唔會做錯事 最緊要佢識唔識得回頭??

如果盡了力都冇用, 只好諗下自己點拎返哂屬於自己的野, 才離開

複式洋房

soso1227 發表於 18-2-13 09:45
回覆 wkengi 的帖子

再八返你舊post,原來你咁蠢未註冊同佢生仔,

係,自己太信一個男人,而家輸到一敗塗地

水晶宮

wkengi 發表於 18-2-13 11:50
係,自己太信一個男人,而家輸到一敗塗地
立錢呀, 咩都唔好理住, 佢返又好, 唔返來又好, 呢D遲D先諗, 要是真的命中注定, 就算離咗婚都會再係番埋一齊.....

但呢刻唔好再同佢講愛, 咩信任( 信任咁靠得住咁人地就唔洗簽合約啦)

大宅

即係佢的學生?

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主

你同佢婚都未結,佢現在話走就可以走,有$有資產好快快拎返,自己同個仔好好生活。

複式洋房

回覆樓主:

唸住聽日佢同小三旅行完一番,就搵佢傾左錢先,而家只可以見步行步

首頁
12345...10

尾頁

跳至