自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

AB原來動態時個樣都唔係咁靚,仲有啲怪怪地添!

P.S. 好少係電視睇到AB,早前無意中係電視睇到佢受訪問講佢點樣揍B,先睇清楚佢,個樣動態講野時麻麻地!

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

未整果陣真係
整完靚好多, 但知係人工美女就

水晶宮

Bloomberg 發表於 18-2-13 08:16
已補相

補左相都唔知/識佢係邊個
天空之城, 快樂之地

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

簡直係兩個人

大宅

佢塊面應該打左野, 以前蘋果肌位同下巴位相差大, 比較尖酸刻薄, 打左之後塊面脹卜卜, 圓潤左

不過最難頂係, 整容咪整囉, 成日唔認, 自欺欺人

個胡鴻鈞明明削尖塊面, 舊腮骨剷左一大舊, 仲可以話瘦左

瘦左四方面應該更明顯, 而唔係尖面

珍珠宮

香港無削骨手術架,削骨手術係一項重大既整容手術,削完之後要休養幾個月架,一個仲讀緊書既大學生點樣請假幾個月去削骨?而且一項削骨手術幾十萬,一個讀緊書既大學生點樣有幾十萬去削骨?

胡生小學時既學生照片正面係面尖尖架。當年巨星比賽時只係覺得佢面方方肥肥,正面都唔多覺佢有咩骨,只係有時側面先睇到舊骨,依家瘦面後,側面舊骨仲係度!

好心用下常理去諗啦!

明明比賽時胡生塊面係又肥又方方圓圓,後來無啦啦整幾張極度樣衰既相片出來做對比 (我早前睇到胡生早年懷疑有人做手腳,以加強對比)

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主

係「靚左」,但個樣真係差個O 咀就似足 Mary

珍珠宮

胡生小學學生照片好瘦,塊面都係好瘦,不過面形就方方圓圓但下巴尖尖地,同依家個樣一模一樣!佢依家塊面唔肥,但都係方方圓圓下巴尖尖地!

禁止訪問

回覆樓主

寶石宮

2023年兔年勳章

Bloomberg 發表於 18-2-13 08:14
佢真係靚咗好多,愈來愈似日本漫畫女角。

進化論又改寫

伯爵府

回覆樓主

佢對眼真係整得好誇張,但整完真係後生十年咁

珍珠宮

王國教室勳章

ChingYee123 發表於 18-2-13 14:33
香港無削骨手術架,削骨手術係一項重大既整容手術,削完之後要休養幾個月架,一個仲讀緊書既大學生點樣請假 ...

香港一直都有得削骨,點會無啊?而且幾個星期就復原,好多人整㗎。
另外,整容同微調都好普通啦。
好多藝人的所謂舊相係執過至俾傳媒㗎

珍珠宮

Bloomberg 發表於 18-2-13 08:35
係囉~
望落去後生咗好多。
Key world 後生左, 呢幾個字對女人好重要架, 我一無錢

二唔知邊位大角手唔係.......

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

AXG 發表於 18-2-13 08:19
佢個樣好假,唔靚

x2

子爵府

開心吸收勳章

回覆樓主

咁都叫靚?唔識欣賞。
真係唔明點解啲人咁鍾意改頭換面,有無諗過老咗會點?一走樣,唔係肯俾錢就執得返㗎。

男爵府

回覆樓主

係咪拎住本日本漫畫叫醫生照住整的

珍珠宮

Ashleycorina 發表於 18-2-13 23:10
香港一直都有得削骨,點會無啊?而且幾個星期就復原,好多人整㗎。
另外,整容同微調都好普通啦。
好多藝 ...

我早前見到胡生前年接受東網訪問時既新聞,話佢當年俾人懷疑削骨後,就好奇上網去搵到底削骨係咩回事。佢話原來香港係無削骨整形手術,好似係要去台灣先有得做,仲要幾十萬台幣,而且削骨係整型手術好重大既工程,需要休息幾個月。

佢話自己成日出鏡根本無停過,邊有時間去削骨?況且當年佢仲讀緊書 (大學一年級),同學日日見佢都唔覺有咩變化,根本無可能削骨咁。

大家不如諗下,佢當年參加比賽時19歲多啲,剛剛讀緊大學一年級,而且佢比賽完咗仍然繼續學業,在讀書之餘又代表香港去外地參賽,並且又要出show,直至2013年至大學畢業,佢大學畢業時成績都唔錯架!

試問一個大學生,有乜可能咁大決定去削骨呀?唔好玩啦!

珍珠宮

一個大學生,都仲要屋企人養,邊有咁錢去削骨?而且佢當年仲讀緊書,邊有可能下咁大決定去削骨?對一個未真式入行既學生來講,削骨可能聽都未聽過啦!

大宅

回覆樓主

佢整到佢阿媽唔知認唔認得佢

珍珠宮

其實現今整容唔係咩問題

首頁
34567...8

尾頁

跳至