自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

請問phillips 幾多錢到? 喺邊度買? 如果underarm , 其實最少要打幾多次? 有幾痛? 我13歲嘅女都 問我,點搞佢啲underarm? 我自己用開 wax.

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

daisy17772 發表於 18-4-12 10:00
請問phillips 幾多錢到? 喺邊度買? 如果underarm , 其實最少要打幾多次? 有幾痛? 我13歲嘅女都 問我, ...

我係豐x買,忘了幾錢,好似3千幾。使用時唔痛,只係覺得好熱,使用方法可以search YouTube , 有好多示範片段

侯爵府

畀面勳章

bufferzone 發表於 18-4-12 10:15
我係豐x買,忘了幾錢,好似2-3千元。使用時唔痛,只係覺得好熱,使用方法可以search YouTube , 有好多示範 ...

請問你嗰部係咩model ? 係咪有分幾個model㗎 ? 我剛剛上網睇成四千幾蚊一部.

Philips Lumea Prestige IPL 彩光脫毛器. ?

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

daisy17772 發表於 18-4-12 10:34
請問你嗰部係咩model ? 係咪有分幾個model㗎 ? 我剛剛上網睇成四千幾蚊一部.

Philips Lumea P ...

我係呢部,剛才check單,我上年5月買,折扣後$3993

侯爵府

畀面勳章

bufferzone 發表於 18-4-12 10:38
我係呢部,剛才check單,我上年5月買,折扣後$3993

多謝你呀. 請問你係點攞到折扣㗎? 係咪信用卡回贈? 諗緊係咪再等下睇下有冇 promotion.

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 18-2-13 11:40
我係用Philips,好用呀,都係BK jm介紹,不過價錢係比較貴
我女較多手毛,明顯睇得出邊個位有打邊個位無打: ...

請問是哪個型號呢?
謝謝

珍珠宮

daisy17772 發表於 18-4-12 10:39
多謝你呀. 請問你係點攞到折扣㗎? 係咪信用卡回贈? 諗緊係咪再等下睇下有冇 promotion.
...

唔係信用卡回贈

我問豐x職員折實幾多錢,佢就減左價俾我啦

現時電器鋪標價,一般都不是實價,你問折實多少錢,一般都會自動減價,萬試萬靈

男爵府

呢兩日都想買返部彩光機, 睇緊PHILIPX 定PANAXXX, PANAXXX $3280, 唔知好唔好用, 定貴幾百買PHIXXX? 要可以用埋面(唇毛)

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

PRICE. COM 都有得賣!! 上次另一個POST 講完, 上網見丰X 賣4仟幾, 幾貴下, 好奇睇下PRICE.COM 有無!!

伯爵府

回覆 waiwai081 的帖子

我用飛利蒲,先冰敷,咁就無咁痛。我自己避開m前後,唔做。

侯爵府

畀面勳章

bufferzone 發表於 18-4-12 10:42
唔係信用卡回贈

我問豐x職員折實幾多錢,佢就減左價俾我啦

收到,thanks very much!

公爵府

兔8兔 發表於 18-2-13 11:33
SILK'N flash & go 跟足時間做,做咗半年度,淨係腳趾幾條毛有少少效,其他部位完全無用!
...

係?我好懶用但毛真係有少到

樓主我幫你 我睇過係bk 咁多post講過,p記係好d嘅,多數話p記有用過s,可惜我買左先知p 記好d

珍珠宮

daisy17772 發表於 18-4-12 10:49
收到,thanks very much!

唔好客氣

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bufferzone 發表於 18-4-12 09:47

我女13歲,我幫佢打緊,冇問題架

有冇建議幾多歲比較適合?

及可否提供model no. 比我去(emoji)

謝謝(emoji)

男爵府

其實我有見TB有D款同PHIPS好似, 唔知得唔得....

公爵府

玩具勳章 陪月勳章

pekklechan 發表於 18-4-12 07:51
腳毛有試過嗎

有,都有用

珍珠宮

pooh仔 發表於 18-4-12 11:13
有冇建議幾多歲比較適合?

及可否提供model no. 比我去(emoji)

冇留意話幾多歲可以用,只是自己用過後便替囡囡整了

我用這一款

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bufferzone 發表於 18-4-12 13:12
冇留意話幾多歲可以用,只是自己用過後便替囡囡整了

我用這一款

thanks again

珍珠宮

pooh仔 發表於 18-4-12 13:32
thanks again

係官網見到部機係白色加玫瑰金,應該係最新型號
我果部應該係舊貨la

男爵府

bufferzone 發表於 18-4-12 09:47

我女13歲用緊,其實冇咩架

那就好了,我都想幫阿女脫毛

首頁

尾頁

跳至