想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

RosettaC 發表於 18-2-14 12:18
好似5百幾蚊港紙一樽,要食2-3個月先好開始懷孕
個日本婦產科醫院指有70%以上係生男仔,仲有可以配支生仔既 ...
可以PM資料俾我嘛,thx!

複式洋房

回覆樓主

想要資料,麻煩晒!

大宅

想要代購資料,pm me please

大宅

回覆 RosettaC 的帖子

請pm我代購的聯系方式,Thx!

別墅

RosettaC 發表於 18-2-14 12:18
好似5百幾蚊港紙一樽,要食2-3個月先好開始懷孕
個日本婦產科醫院指有70%以上係生男仔,仲有可以配支生仔既 ...

可以發代購資料給我嗎?(emoji)(emoji)

大宅

回覆樓主:

各位姐妹
我最近try緊ym嗰隻鈣粉,一樣調整身體ph值,要食2個月,本來想買林卡爾鈣,但是始終係網購,食落肚我又怕,結果冇買到,之前試用了一個月conceive plus,但失敗了,所以今次去樂天買埋green jelly,等5月睇下掂唔掂
平時食多d香蕉,海帶,檸檬水
dodo時之前2個月都是紅d轉淺先do,但是都失敗,紅d深粗又怕太早,都唔知點

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

版面充斥pm或email等相關字句,違反基本版規(1),現關閉本文

首頁

尾頁

跳至