懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

duffyma 發表於 18-2-19 18:20
都係呀,所以諗緊明天打去比私家,有冇得攝即日睇

琴日無流,今早起身vv完抺,有少少,不過係好少,到而 ...

你聽日搵邊個醫生?如果搵唔到可搵聖保祿莫醫生,我都book到聽日。

別墅

方張師奶 發表於 18-2-19 23:12
你聽日搵邊個醫生?如果搵唔到可搵聖保祿莫醫生,我都book到聽日。

我諗住明早打比中環個陸醫生,睇下有冇得攝位

聖保祿如我明早打,唔知即日有冇呢?

別墅

k2fung2k 發表於 18-2-19 22:34
孕婦唔可以太累,由其係初初懷孕。要休息多d。最緊要無痛。建議快d去睇醫生。唔好等3月1號啦。叫醫生開紙 ...

知道日頭訓得多,到夜晚就訓唔著

呢排都會盡訓床

大宅

duffyma 發表於 18-2-19 23:40
我諗住明早打比中環個陸醫生,睇下有冇得攝位

聖保祿如我明早打,唔知即日有冇呢?

我見之前bbk d jm 話即日都book到,因為莫醫生比其他醫生易book,我就係book左第一個,電話如下‭2830 3948‬

別墅

方張師奶 發表於 18-2-19 23:48
我見之前bbk d jm 話即日都book到,因為莫醫生比其他醫生易book,我就係book左第一個,電話如下‭2830 3948 ...

Thank you,明早打去

別墅

方張師奶 發表於 18-2-19 23:48
我見之前bbk d jm 話即日都book到,因為莫醫生比其他醫生易book,我就係book左第一個,電話如下‭2830 3948 ...

Hello,請問你睇左未呀?莫醫生ok嗎?

侯爵府

duffyma 發表於 18-2-20 11:28

如果你想睇ST PAUL, 建議你搵謝慧貞醫生, 我自己都睇開佢, 早期流啡都係睇去睇到而家6 個月, 莫醫生就唔建議喇

大宅

duffyma 發表於 18-2-20 11:28

岩岩睇左,我覺得佢好耐心,我不停講佢都慢慢聽,年紀係成熟啲。照陰超,佢同我講慢慢睇,放鬆啲。有問就答,唔問唔會主動講。希望幫到你。其實有其他醫生的,但其他非常full.

別墅

freshrose 發表於 18-2-20 12:02
如果你想睇ST PAUL, 建議你搵謝慧貞醫生, 我自己都睇開佢, 早期流啡都係睇去睇到而家6 個月, 莫醫生就唔建 ...

謝醫生難book嗎?

別墅

方張師奶 發表於 18-2-20 12:18
岩岩睇左,我覺得佢好耐心,我不停講佢都慢慢聽,年紀係成熟啲。照陰超,佢同我講慢慢睇,放鬆啲。有問就 ...

介唔介意講下你幾wks,照到閃閃嗎?

大宅

freshrose 發表於 18-2-20 12:02
如果你想睇ST PAUL, 建議你搵謝慧貞醫生, 我自己都睇開佢, 早期流啡都係睇去睇到而家6 個月, 莫醫生就唔建 ...

Jm,其實我先前都好想book謝醫生,因為我見過你其他討論區介紹過,但謝醫生好full呀,我book唔到今日,我前日流啡,所以有醫生都睇。另外,你有冇照t21呀?thx

侯爵府

方張師奶 發表於 18-2-20 12:23
Jm,其實我先前都好想book謝醫生,因為我見過你其他討論區介紹過,但謝醫生好full呀,我book唔到今日:think ...

有啊, 我都係謝醫生到照架........

我聽過人地講莫醫生麻麻地

大宅

duffyma 發表於 18-2-20 12:22
介唔介意講下你幾wks,照到閃閃嗎?

剛照到閃閃,6wks 2。我其實好擔心,因為我上年失去過,都是見到心跳的。希望一切順利

侯爵府

duffyma 發表於 18-2-20 12:21
謝醫生難book嗎?

我平時都可以即日BOOK 即日睇

大宅

freshrose 發表於 18-2-20 12:25
有啊, 我都係謝醫生到照架........

我聽過人地講莫醫生麻麻地

上網睇,都有好有唔好。我都係去拎藥同照一照拎個安心,睇完都覺得ok的。可以pm我一下t21資料嗎?有check到性別?thx

別墅

freshrose 發表於 18-2-20 12:27
我平時都可以即日BOOK 即日睇

我仲未打去,因為無再流,我得5wks2日(app計),驚去到照唔到,驚多二錢重,但時間我右邊三角位冤冤痛,好驚宮外孕

侯爵府

方張師奶 發表於 18-2-20 12:29
上網睇,都有好有唔好。我都係去拎藥同照一照拎個安心,睇完都覺得ok的。可以pm我一下t21資料嗎?有check ...

st paul 因為宗教問題驗T21 唔會講性別, 不過醫生睇到都會講你知, 同埋我係12月驗架, 而家減左價, 所以我唔UPDATE 架喇

侯爵府

duffyma 發表於 18-2-20 12:29
我仲未打去,因為無再流,我得5wks2日(app計),驚去到照唔到,驚多二錢重,但時間我右邊三角位冤冤痛, ...

我自己4W6 流啡, 已經可以照到胎囊同營養囊, 6W 照到心跳

其實去睇醫生都係想知道流啡原因, 醫生開左D 安胎藥俾我

別墅

freshrose 發表於 18-2-20 12:38
我自己4W6 流啡, 已經可以照到胎囊同營養囊, 6W 照到心跳

其實去睇醫生都係想知道流啡原因, 醫生開左D 安 ...

照到胎囊同營養囊,個心都定好多

別墅

回覆樓主

聖保祿謝醫生同莫醫生,今日full晒

約左明天11點莫醫生

首頁

尾頁

跳至