美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章

過年忙足咁多日,搞到皮膚又乾又現細紋,好似老左好多,點算好?

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

試下夜晚係晚霜前用油

男爵府

stkyo 發表於 18-2-19 18:26
試下夜晚係晚霜前用油
請問邊隻油好 ?
以前有用維他命E油,效果唔太好

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Enidd 發表於 18-2-22 13:52
請問邊隻油好 ?
以前有用維他命E油,效果唔太好

已經有細紋要用抗衰老

我用緊elemis pro collagen marine oil,不過貴

Emma Hardie 嘅油都好,價錢又合理

Pai Rosehip BioRegenerate Oil 好多雜誌推薦,我啱啱訂咗,未收貨

Decleor 油都唔錯,不過價錢又係比較貴

洋房

stkyo 發表於 18-2-22 16:15
已經有細紋要用抗衰老

我用緊elemis pro collagen marine oil,不過貴
我之前都有用Decleor油,不過真係幾貴,最近免費攞左支摩洛哥堅果油SAMPLE試左陣,效果都幾好,老公話真係少左D紋>。<,係諗緊買唔買好

大宅

Enidd 發表於 18-2-19 13:17
過年忙足咁多日,搞到皮膚又乾又現細紋,好似老左好多,點算好?

EL.ANR

大宅

sophialihk 發表於 18-2-23 03:19
EL.ANR

可以試下用有機紅石榴油

大宅

我都是用石榴籽抗皺精華油,

男爵府

stkyo 發表於 18-2-22 16:15
已經有細紋要用抗衰老

謝謝詳細資料
早幾日用左Olay嗰隻磁
面膜,效果幾好

象牙宮

Enidd 發表於 18-2-26 12:30
謝謝詳細資料
早幾日用左Olay嗰隻磁面膜,效果幾好
剛推出個陣有JM分享話補濕個款唔錯

首頁

尾頁

跳至