想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

琴日同C6去左青龍頭拜金花娘娘, 買生果&花, 去到買份衣, 果度D人好好, 有個姐姐教我地點拜, 裝完香我同C6去摸龍床, 每人抽一封利事, 姐姐叫我地返屋企先拆利事, 再去摸龍珠, 本來想擇聖杯, 但個姐姐話唔好擇住, 比D時間金花娘娘, 睇下呢幾個月有冇變化先, 所以拜完就走左~夜晚返到屋企拆利事, 我同C6都抽到"早生貴子" 我地都好開心, 希望今年可以求子成功啦~ 但之後C6講笑話龍床入面, 會唔會封封都係一樣"早生貴子"呢? 哈哈~ 其實有冇人試過抽到其他字句?

大宅

kimchi0328 發表於 18-2-20 15:58
琴日同C6去左青龍頭拜金花娘娘, 買生果&花, 去到買份衣, 果度D人好好, 有個姐姐教我地點拜, 裝完香我同C6去 ...
我果陣抽到"添丁發財"同"夫妻恩愛"

大宅

回覆 26615337 的帖子

你都係去青龍頭?祝你都早生貴子, 哈哈~

大宅

唔記得問封利事應該放邊? 床頭? 銀包?

大宅

kimchi0328 發表於 18-2-20 16:07

唔記得問封利事應該放邊? 床頭? 銀包?
我擺係床頭呀~~

大宅

kimchi0328 發表於 18-2-20 16:04

你都係去青龍頭?祝你都早生貴子, 哈哈~
係呀....我其實岩岩化學左, 希望黎近會再有好消息!

大宅

化學證明你有受孕能力, 一定好快有好消息啦, 加油~你果陣有冇擇聖杯/求簽呀?

大宅

kimchi0328 發表於 18-2-20 16:12

化學證明你有受孕能力, 一定好快有好消息啦, 加油~你果陣有冇擇聖杯/求簽呀?
多謝, 希望大家早日有好消息, 我冇擇聖杯/求簽呀~~

大宅

我都冇, 費事唔好又唔開心啦 不過琴日要準備6封$50利事, 唔知係咪新年先要呢?

大宅

kimchi0328 發表於 18-2-20 17:15

我都冇, 費事唔好又唔開心啦 不過琴日要準備6封$50利事, 唔知係咪新年先 ...

係要封利是架,不過幾多錢唔係好記得,因為年幾前喇

大宅

回覆樓主:

請問樓主要準備什麼水果和花呢?有無話要點拜架?

男爵府

琴日同C6去左青龍頭拜金花娘娘, 買生果&花, 去到買份衣, 果度D人好好, 有個姐姐教我地點拜, 裝完香我同C6去 ...

我個時四月拜九月有左
個仔歲啦

大宅

回覆 dusit 的帖子

其實我都唔太識, 係街市買份"利子", $20花, 見到靚就買乍~你會幾時去拜呀?

大宅

回覆 Jennifercheung 的帖子

你有左時有冇還神呀? 個姐姐同我講, 到時一有左就要返去還神保六甲, 唔好等3個月~

男爵府

kimchi0328 發表於 18-2-21 12:38
回覆 Jennifercheung 的帖子

你有左時有冇還神呀? 個姐姐同我講, 到時一有左就要返去還神保六甲, 唔好等3 ...

我生左帶埋個仔還神

大宅

回覆 dusit 的帖子

我都係去到問人, 果度D阿姐同叔叔都好好人, 佢地會全程教你點做, 跟指示做就得~
大概流程係買份衣>上香> 化寶碟> 摸龍床抽利事>跪求金花娘娘> 摸龍珠> 去金花娘娘度拎仙水走

複式洋房

請問支聖水係咪要飲晒?

別墅

想問下呢間廟嘅地址喺邊嫁 thank you

大宅

回覆 HappyMilk1314 的帖子

係呀, 我同C6都即日飲晒支水, 你有冇飲呀?

大宅

回覆 joeylylee 的帖子

係青山公路青龍頭村, 荃灣街市後面撘96綠van, 係龍騰閣落行前少少就見到~我去果日唔算多人, 一個鐘左右走得

首頁

尾頁

跳至