興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

狗狗宜家差不多5個月,想問幾大可以出街散步,散完步有咩要做,聽人講要3個月食一次心絲蟲藥,想問杜蟲藥同心絲蟲藥是同一樣野嗎? 和如果佢地出過街係唔係要滴滅蝨藥水落條頸到,咁要幾耐滴一次,貴婦狗仔點樣先可以keep 住d毛色靚d 和係唔係要食關節藥等佢地d關節強壯d , 謝謝各位 brother , sister 指教 🙇🙇🙇

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

最好打齊針才出街,如唔想食太多藥可考慮每月滴 Revolution (已包括心絲蟲藥),杜蟲藥就三個月一次,想 keep 毛色靚 d 可食美毛粉,至於關節方面我就每日比花膠 & Flexicose,另外由於 Poodle 氣管比較弱,我每日比冬蟲夏草粉或鱷魚肉粉
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

回覆樓主

Fb 有好多 poodle page 可以加入,好多人分享關於狗狗東西

大宅

joelycat 發表於 18-2-22 21:38
Fb 有好多 poodle page 可以加入,好多人分享關於狗狗東西
請問可以點樣搵,謝

大宅

esmehouse 發表於 18-2-21 09:49
最好打齊針才出街,如唔想食太多藥可考慮每月滴 Revolution (已包括心絲蟲藥),杜蟲藥就三個月一次,想 kee ...
thxs 🙏🙏🙏🙏

大宅

風信子 發表於 18-3-6 02:44
請問可以點樣搵,謝

Poddle’s Family
Poddle’s club
Poddles 繽fun樂

複式洋房

esmehouse 發表於 18-2-21 09:49
最好打齊針才出街,如唔想食太多藥可考慮每月滴 Revolution (已包括心絲蟲藥),杜蟲藥就三個月一次,想 kee ...

請教怎整crocodile 肉粉?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

HelloTiger 發表於 18-3-7 20:09
請教怎整crocodile 肉粉?
我係 d group 訂架
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至