自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

凍奶茶少奶 發表於 18-2-23 15:50
佢屋企多細路?

買個喇叭貼天花,播重低音,等佢心神不寧,播AV呻吟聲等佢同小朋友慢慢教育

佢有兩個小朋友,迫不得已我會忍,唔會投訢同還拖,但有時實在忍無可忍,放假只想清靜下。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

MelodyCSY 發表於 18-2-23 15:48
由早上七點嘈到晚上十點,追丶趕,跑,跳,樣様齊。有時失驚無神推跌大嚿嘢,比佢嚇到個心離一離。
...
嘩, 朝七晚十真係人都顛, 我樓上班人渣都係跑,跳, 跌野落地下, 比佢地嚇到彈起, 都唔知點解d人可以衰得咁緊要

男爵府

陪月勳章

MelodyCSY 發表於 18-2-23 15:50
心同感受,倒轉話我成日投訢,騷擾佢地。
我投訴左好多好多次, 但都不得要領. 最後走上去同佢講請佢收歛一下, 我細女當時都係得幾個月大, 係好嘈好影響瞓覺, 但佢拒絕, 我咪報警囉, 警察上到黎又真係突然靜晒囉, 一走仲嘈多幾錢重, 仲要係突登再鑿多幾下甘既... 真係激C我....

寶石宮

pigpigyy 發表於 18-2-23 15:46
佢地點嘈呀? 我樓上班人渣都好嘈架

pig pig好少見你咁惡喎
佢哋一定真係好嘈

大宅

jojojojom 發表於 18-2-23 15:53
萬一佢痴係上黎真係跳樓咪死

所以忍得就忍。但上幾個月我老公做完手術在家休養,已透過管理處叫佢地合作下,點知一D同理心都冇,繼續嘈住曬

大宅

hoiching0516 發表於 18-2-23 15:55
我投訴左好多好多次, 但都不得要領. 最後走上去同佢講請佢收歛一下, 我細女當時都係得幾個月大, 係好嘈好影 ...

剛剛保安走咗,宜家又繼續,真係好炇

子爵府

MelodyCSY 發表於 18-2-23 15:53
佢有兩個小朋友,迫不得已我會忍,唔會投訢同還拖,但有時實在忍無可忍,放假只想清靜下。
...
我唔會忍,如果對方有改善,一人一步,但佢得寸進尺
我樓上試過朝早6點搬傢俬抹地,投訴後改為8點後,我覺得佢肯讓步,所以我冇再出聲了

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

顛佬無得同佢鬥, 只有搬走

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

MelodyCSY 發表於 18-2-23 15:43
當然冇啦,只係兇個保安,結果變本加厲,話有小朋友有嘈音好正常。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

淘淘神器又要出動

子爵府

Felix223 發表於 18-2-23 15:50
用D咁嘅方法兇個保安, 係就快D,..9588 !
係就快,唔好等下個禮拜

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

MelodyCSY 發表於 18-2-23 15:43
當然冇啦,只係兇個保安,結果變本加厲,話有小朋友有嘈音好正常。

唔知我樓上定樓下新年前後鬧仔鬧左起碼4次

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

如果顛佬係租既我會忍,否則我會考慮自己搬

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

milktealai 發表於 18-2-23 15:56
pig pig好少見你咁惡喎
佢哋一定真係好嘈
hello milk milk, 樓上班人渣真係好q嘈, 個小朋友一到夜晚就通屋跑, 對人渣父母唔理, 朝早同夜晚就會係主人房掉野落地下, 我真係比佢地嚇到彈起架

大宅

jaycee_mami 發表於 18-2-23 16:00
顛佬無得同佢鬥, 只有搬走

佢都係咁同保安講,叫我有錢就搬高D,有本事住佢樓上喎。正人渣

大宅

pigpigyy 發表於 18-2-23 16:04
hello milk milk, 樓上班人渣真係好q嘈, 個小朋友一到夜晚就通屋跑, 對人渣父母唔理, 朝早同夜晚就會係主人 ...

係呀,突然砰一聲,真係比佢嚇死

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

MelodyCSY 發表於 18-2-23 15:48
由早上七點嘈到晚上十點,追丶趕,跑,跳,樣様齊。有時失驚無神推跌大嚿嘢,比佢嚇到個心離一離。
...
我樓上都係咁

彩鑽殿

MelodyCSY 發表於 18-2-23 16:05
係呀,突然砰一聲,真係比佢嚇死
我會大嗌: 你砰完未呀

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

回覆樓主

報警話佢恐嚇會掟對仔女落樓,懷疑男戶主精神有問題,擔心會出事。
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

同是天涯……感同身受!D人真係自私!

首頁
12345...10

尾頁

跳至