自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

vivibabyvivi 發表於 18-2-23 16:06
我樓上都係咁

所以真心唔明點解有小朋友就可以咁自私,冇公德心,freestyle 放養,完全唔理會影響其他人

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

真想用個震樓神器震返佢!

大宅

pigpigyy 發表於 18-2-23 16:07
我會大嗌: 你砰完未呀

管理處主任話唔希望我地大家互相報復,由佢地出面處理好D。但我話你地已經處理咗成年,主任也轉了三個,問題越來越嚴重。

男爵府

MelodyCSY 發表於 18-2-23 15:48
由早上七點嘈到晚上十點,追丶趕,跑,跳,樣様齊。有時失驚無神推跌大嚿嘢,比佢嚇到個心離一離。
...

我朝7晚2tim !投訴年幾都無用!話有小朋友有寵物係噤嘈!
但問題係主要工人嘈!做嘢太粗暴 唉

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

男爵府

回覆樓主

我妹樓上日日夜夜播宗教禱告聲帶,差不多全日播,凌晨5、6點停一陣,之後8點又播過,全家人都比佢嘈醒,無覺好瞓,警察上去都無用,佢承認係佢大聲播帶,但唔會收細聲浪喎,警察都話無辦法,於是我妹一家唯有搬

侯爵府

回覆樓主:

個男人咩年紀?
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

咁痴線

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

MelodyCSY 發表於 18-2-23 16:12
管理處主任話唔希望我地大家互相報復,由佢地出面處理好D。但我話你地已經處理咗成年,主任也轉了三個,問 ...
如果佢地可以處理得到當然好啦, 無人想攪到左鄰右舍關係唔好, 但情況一d都無改善, 就好似我現在咁, 雖然樓上無變本加厲, 但放工回家or假日都想寧靜係家中休息hea下都唔得, 真係攪到神經衰弱架

大宅

Huuu 發表於 18-2-23 16:17
個男人咩年紀?

冇見過,估計三十幾歲

伯爵府

回覆樓主

而家啲人真係咁自私,我就無樓上嘈住,不過講左好多次,就係啲人關門嘭嘭聲,總之一有人開門我就開始有心理準備佢大力嘭門,投訴係無用嘅!

男爵府

pigpigyy 發表於 18-2-23 16:04
hello milk milk, 樓上班人渣真係好q嘈, 個小朋友一到夜晚就通屋跑, 對人渣父母唔理, 朝早同夜晚就會係主人 ...

咁似我樓上既!班人渣,亞爸亞媽唔教,任由佢地嘈,最慘兩條細路和工人住主人房,我屋企有細b,晚晚比佢地推凳跌野聲整醒,星期六日晨早就起身亂跑推凳,實在忍無可忍,投訴又投訴過都無用

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

gigicatb 發表於 18-2-23 16:25
咁似我樓上既!班人渣,亞爸亞媽唔教,任由佢地嘈,最慘兩條細路和工人住主人房,我屋企有細b,晚晚比佢地 ...
真係唔明點解咁多呢d人渣

男爵府

回覆樓主

淘寶 震樓神器

西人要用特別方式
te quiero mucho mi amo

大宅

pigpigyy 發表於 18-2-23 16:27
真係唔明點解咁多呢d人渣

真心希望我樓上兩公婆會上bk,反省下

男爵府

gigicatb 發表於 18-2-23 16:25
咁似我樓上既!班人渣,亞爸亞媽唔教,任由佢地嘈,最慘兩條細路和工人住主人房,我屋企有細b,晚晚比佢地 ...

自己買d 包凳腳果d 包送俾佢啦 慘

男爵府

chuchu21 發表於 18-2-23 16:16
我妹樓上日日夜夜播宗教禱告聲帶,差不多全日播,凌晨5、6點停一陣,之後8點又播過,全家人都比佢嘈醒,無覺 ...

咁串? 唔要面天下無敵 如果係買咁點搬

男爵府

回覆樓主

我樓上兩個生番每次返屋企我都一定知道,因為超大力澎門,然後尖叫、吵架、推佢張琴凳,超大聲,樓上啲人行路超大聲,咯咯咯咯咯,而且我每日都會聽到一下好大的聲音,於是我就好想找出夠境點解每日都會有這大聲音發出,終於......比我仔細發現,原來係佢地有人每次去廁所大力澎下塊廁所板,乜野人嚟架?點解唔可以細細力放下?每次都大力澎一聲,一日十次八次,點忍呀!

彩鑽殿

MelodyCSY 發表於 18-2-23 16:29
真心希望我樓上兩公婆會上bk,反省下
如果佢地會反省一早就會反省了, 我覺得呢d人渣只會故態復萌

大宅

pigpigyy 發表於 18-2-23 16:37
如果佢地會反省一早就會反省了, 我覺得呢d人渣只會故態復萌

你講得啱

首頁
12345...10

尾頁

跳至