單親天地

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

別墅

kl1 發表於 18-3-4 15:42
相信佢地會明白,但你要安排照顧子女,呢個先係重點

加油

複式洋房

sammy76 發表於 18-3-3 22:25
農曆新年前, 我還自以為有個幸福的家, 70後的我, 80後的太太, 一對可愛的子女。這個家, 婚前婚後足足花了18 ...

樓主,一年了,現在何好?希望你已經開心生活ing
原來同一時間,我同你經歷相約,都係當時聽到,已不愛我了…
但我唔知係咪有第三者…只收到通知,人已變了…
同年6月年份,對方搬出,沒有再回來…只著我和女兒盡快搬走…
拖到今日,仍未處理…
傷口仍然未愈…天天忍耐中
係度祝福同路人,快d走出陰霾…和孩子好好生活!

大宅

sammy76 發表於 18-3-3 22:25
農曆新年前, 我還自以為有個幸福的家, 70後的我, 80後的太太, 一對可愛的子女。這個家, 婚前婚後足足花了18 ...

為何自己生出来都可不要

洋房

回覆 mi_kwan_ 的帖子

也是差不多的經歷。 家庭一切穩定孩子健康 ,一句感情問題就離開了。。。。

洋房

回覆 mi_kwan_ 的帖子

近年也是差不多的經歷。 家庭一切穩定孩子健康, 覺得不再愛你就拋下孩子及丈夫離開了。。。
這個時代 不少人對於婚姻承諾親情, 甚至乎骨肉之情都毫不重視, 令人心寒..... 家人鼓勵早日找過新伴就侣, 早日走出惡夢, 但實在不容易。

洋房

樓主,上網睇到你既經歷,上年12月我同你情況一模一樣,個賤女人現在重係同我一家住,兩個仔依舊唔知乜事,個女人仍然每日同條姦夫通訊,離婚手續要7,8月先處理好,之後才可申請公屋調遷,又未知能否調近我老母!好多不明朗因素,但事隔一段時間,我相信你同我一樣已經收拾好心情,個女人要賤我無辨法,我地可以做既係盡量安排好之後條路令小朋友唔好行得咁辛苦,好似倒模咁我完全明白你既心情,大家都要加油呀樓主~為小朋友頂硬上!

首頁

尾頁

跳至