興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

SAMSUNG電話, 唔拎返原廠, 可以去邊度換平?THX

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

我老公攞去荃灣整
想認識多啲屯門友

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

Stone2007 發表於 18-3-4 11:57
SAMSUNG電話, 唔拎返原廠, 可以去邊度換平?THX

深水埗、先達…
其實好多區都有,睇你信唔信得過佢哋啲手工~
三星s6後換mon好貴,千二三走唔甩 (齋爆玻璃還好,幾百啫)

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

小倩 發表於 18-3-8 22:23
深水埗、先達…
其實好多區都有,睇你信唔信得過佢哋啲手工~
三星s6後換mon好貴,千二三走唔甩 (齋爆玻璃 ...

thx兩位

大宅

回覆樓主

有沒有人試過換S8的mon幾$?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

cakema 發表於 18-3-12 12:24

S8買機嗰陣好似有跟屏幕保

禁止訪問

翡翠宮

mandychan0510 發表於 18-3-12 16:59
你邊度出機

我喺電訊數碼買既,應該未過保養

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

cakema 發表於 18-3-12 12:24

都要三兩千

王國長老

Stone2007 發表於 18-3-12 22:42
我喺電訊數碼買既,應該未過保養

http://www.samsung.com/hk/support/skp/faq/1120996

參考下原廠價

翡翠宮

小倩 發表於 18-3-13 23:04
http://www.samsung.com/hk/support/skp/faq/1120996

參考下原廠價

thx
要510啊 !買部新都唔使二千

大宅

回覆樓主

我剛上網約去地鐵站整,望住師傅整10分鐘攪掂,好方便(emoji)(emoji)

別墅

BIBI_BABA 發表於 18-3-16 15:50
我剛上網約去地鐵站整,望住師傅整10分鐘攪掂,好方便(emoji)(emoji)

請問邊間整呀?貴吾貴?我都想整呀

別墅

BIBI_BABA 發表於 18-3-16 15:50

大宅

Vickykong 發表於 18-3-17 15:52

不想賣廣告,我pm你呀

別墅

BIBI_BABA 發表於 18-3-17 21:51
不想賣廣告,我pm你呀

Thx!

首頁

尾頁

跳至