自由報料

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

tsung 發表於 18-3-20 17:27
台北都好好玩呀

可以買包包

wcpcelia    發表於 18-3-20 18:33

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

bb2 發表於 18-3-20 18:04
多唔多自費項目?等我又走去問下先.....係咪英國尾站?我想揾d英國尾站stay behind玩多幾日
...

有自費項目,例如歌舞團同埋某d館,我報果團第一站梵帝崗,第三站英國

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

stagea 發表於 18-3-20 18:15
可以買包包

用戶要求終止服務

多唔多自費項目?等我又走去問下先.....係咪英國尾站?我想揾d英國尾站stay behind玩多幾日
...

Jm,你可以上egl網頁睇吓佢歐洲團都有好多團種,每團嘅首站,尾站都略有不同的你需要我pm你我報的團號作參考嗎?

翡翠宮

tsung 發表於 18-3-20 18:49
Jm,你可以上egl網頁睇吓佢歐洲團都有好多團種,每團嘅首站,尾站都略有不同的:fun ...

thx 我上egl睇睇先,想要英國尾站

用戶要求終止服務

bb2 發表於 18-3-20 19:29
thx 我上egl睇睇先,想要英國尾站

好的希望你揾到啱心水嘅團種

子爵府

回覆樓主:

復活節同暑假都去旅行

子爵府

回覆樓主

暑假會去韓國同泰國

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

復活節去星加坡,暑假去日本

男爵府

...
我上年暑假都想join團再stay behind英國,但原來依家航空公司要差不多去到出發前兩星期左右才可以話你知可唔可以stay behind, 種種限制底下,結果我自由行英、法、比利時三星期。我覺得跟團去黃金倫敦冇意思,多數團唔留宿倫敦,遊一天即走,就算會留宿嘅團,都住到好遠好遠,連邊個zone都講唔到,想離團自己玩又未必得。

翡翠宮

ajfamily 發表於 18-3-20 23:33
我上年暑假都想join團再stay behind英國,但原來依家航空公司要差不多去到出發前兩星期左右才可以話你知可 ...

原來係咁㗎 ,以前stay behind報名時已confirm埋架喎,多謝你既分享,等我又去問下先.....thanks

首頁

尾頁

跳至