自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

kcari 發表於 18-3-20 16:38
包,仲送1個月movie channel + 50 coupon +

真係幾低

複式洋房

回覆樓主:

本身用緊$165寬頻100m連電話,
年頭打黎一路都係俾$189續約,
我6月到期,
岩岩打左電話去cut,
話會再聯絡我,
如果佢肯俾$118 連電話我會續!

禁止訪問

複式洋房

cinda72. 發表於 18-3-21 12:57
正常唔會比你咁早cut
我起碼左10幾個plan,都要討價還價幾次先會平
...

唔使一個月前cut架!
上次打黎叫我續約個條女,
衰格到叫我早D cut,
話做唔到咁平,唔使1個月前cut喎!
所以我今朝打去cut,
Cut到呀!但電話就唔使cut,
佢話我帶no.轉台唔需要cut,
只係幫我cut寬頻(合約期滿後),
佢仲話今晚/聽日會打俾我,
睇下俾唔俾到再抵d既plan叫我續約。

男爵府

99元一個月,包家居電話及送my tv super

複式洋房

回覆樓主

痴晒線,今朝12點打去cut,
岩岩就打黎話我公屋俾$118連電話,
仲有my tv super & 亞洲電視,
費事煩我即續約

複式洋房

lisagary 發表於 18-3-21 14:20

原來仲有更抵$99
萛啦!我之前要$165,
以家$118都平好多我可接受

大宅

wendyshlee 發表於 18-3-21 15:05
痴晒線,今朝12點打去cut,
岩岩就打黎話我公屋俾$118連電話,
仲有my tv super & 亞洲電視,
打去cut 就得? 唔洗 send cut form?

複式洋房

mj007 發表於 18-3-21 16:56
打去cut 就得? 唔洗 send cut form?

係呀!打去cut就ok,唔一定要交cut form,都係打黎sales續約d人話我知打去cut就ok,而且唔一定要滿約前1個月先打得,提早打去cut係可以的。(打去cut合約期滿之後)

大宅

嘩,尼個價好抵,佢主動offer 尼個價畀你?請問你幾時到期?

男爵府

回覆樓主

我又係5月底到期,一路傾都企到好硬148 續約唔肯減, 頭先睇完個post 即刻打去cut, 個cs 叫我等陣, 轉過頭返黎同我講做到118 , 我未應承續, 仲有冇機會講到99蚊

大宅

回覆樓主:

打黎個 sales 話 cut 左要 3 個月後先可以再申請,話會有真空期, 大家 cut 約後再 offer 118 plan 有真空期嗎?

男爵府

lailaiangela 發表於 18-3-7 15:23
之前cut 了,今天看是118包電話,my tv super ,atv 電視!不過8月到期,再等下,昨天還是179元! ...

我住嗰度續約一加加我double有多,話依家屋苑升級左只提供1000M上網。心唸啋佢有味。

子爵府

馬拉雞 發表於 18-4-16 08:31
我住嗰度續約一加加我double有多,話依家屋苑升級左只提供1000M上網。心唸啋佢有味。
...

Same here, 佢話我只可用1000m, 月費加到238, 仲要我簽36個月

男爵府

Fishbbmama 發表於 18-4-16 09:16
Same here, 佢話我只可用1000m, 月費加到238, 仲要我簽36個月

佢要我二百八十幾添呀! 發神經。

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

香港寛頻舊客好貴,我地上年約滿要加到$230即cut佢

大宅

嘩,咁弟,邊啫有吖?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

回覆樓主

Offer 我n次$159 200mb 包mytvsuper
Reject極都係一樣
未得閒填cut form,遲d cut鬼埋佢

子爵府

馬拉雞 發表於 18-4-16 09:36
佢要我二百八十幾添呀! 發神經。

我諗住轉第二間, 你有咩心水?

子爵府

2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

嘩,你地個個都咁平嘅……我次次續約都加價,依家係216得100m咋,原來依家玩法係要打去cut先有得更平 我又係8月到期,今晚打去cut鬼左佢先

首頁
12345...6

尾頁

跳至