興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

洋房

話說我屋企一直都係用開手提電腦
但最近屋企個男人比同事感染又突然間話事打機, 咩食雞咁

我同佢講左一輪都搞唔掂, 但明明部手提電腦買左無耐

如果要夾硬係手提電腦上面打機, 有無咩方法?

禁止訪問

洋房

即係買舊野就可以係手提電腦上面打到機?

可唔可以幫我問下你朋友機箱的物體係咩黎架?

禁止訪問

大宅

2023年兔年勳章 牛年勳章

唔平㗎,哈哈!
https://www.foundergt.com.hk/zh-hant/product/akitio-node/
https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1871632/GTX%201070%20外置顯示卡盒%20%20%20GIGABYTE%20開價%20HK$5,500

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

方法有平有貴, 但都未包張顯卡...我見有外置的...要點技術自已整...

阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

翡翠宮

ship316 發表於 18-3-7 22:25
話說我屋企一直都係用開手提電腦
但最近屋企個男人比同事感染又突然間話事打機, 咩食雞咁

我好多同事用手機打,有兩位用Oneplus手機,高通835cpu ok呀,$3688
www.oneplus.net/hk

大宅

2023年兔年勳章 牛年勳章

你唔嫌個熒光幕細就得

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至