親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Cheuk2012 發表於 18-3-16 00:21
回覆 Lqueenie 的帖子

$8000咩日期去?

沖繩我一早都見到,不過唔想冬天再去多次

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

peachtea 發表於 18-3-16 00:23
請問$8000係經邊個網站訂?其實我本來想買岡山機票,響永安訂,但payment 時係訂唔到,原來響hutchgo都冇 ...

hutchgo唔係次次都買到,有次想買復活節鹿兒島,比左幾次錢都買唔到

琥珀宮

回覆 Lqueenie 的帖子

我最初都無諰住去沖繩,想去東京,但東京實際太貴

大宅

peachtea 發表於 18-3-16 00:23
請問$8000係經邊個網站訂?其實我本來想買岡山機票,響永安訂,但payment 時係訂唔到,原來響hutchgo都冇 ...

好想知究竟有冇人喺永安買到,宜家都顯示有,一payment就無

男爵府

醒目開學勳章

szec315 發表於 18-3-17 12:45
好想知究竟有冇人喺永安買到,宜家都顯示有,一payment就無

咁真係唔知道了!或者你可以打去永安hotline 問

大宅

peachtea 發表於 18-3-17 13:51
咁真係唔知道了!或者你可以打去永安hotline 問

我有次入埋bank驗證碼,收埋銀行通知過數,跟住顯示無機位,跟手打去銀行check,係cancel交易,比永安玩謝,跟住打去永安,我話你地係咪做呢個價,佢話係,全球人都搶梗,所以你買唔到,我話咁你宜家係咪有機位,又話佢check唔到網上個d機位
做唔到呢個價就唔好放出黎,浪費時間

複式洋房

唔好信永安個價錢,無都亂放出來!!

首頁

尾頁

跳至