美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

aw07044780 發表於 18-3-18 11:00
其實我四十歲的話, 應一年做幾多次好呢?

我唸做一至兩次,可keep一年,但講真做一次巳即時效果,但老實說真係唔平,但要靚冇辦法,我做這機,無針埋缐機

男爵府

Reymunda 發表於 18-3-18 16:55
我唸做一至兩次,可keep一年,但講真做一次巳即時效果,但老實說真係唔平,但要靚冇辦法,我做這機,無針 ...

但又有jm話佢哋唔係用呢部機喎

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

王國教室勳章

回覆樓主

我唔會再信佢。
佢根本就係收錢做廣告,對朋友講都話分享

男爵府

Reymunda 發表於 18-3-18 10:10
免費一次,只試部分,但全面$3000只是promotion首次,之後都唔平,但平時有效果的機都唔平,而家之後係$8,00 ...
又話免費試做,只試部分有少少欺騙成份

別墅

回覆樓主

咁仲有冇用家comment? 我都想試

複式洋房

琴日去荃灣果間試咗,全面連眼連下巴跟埋個水份面膜照埋燈,都無收錢,全程免費
本身淨係做面,眼係個顧問話見我需要所以留幾發比我打下眼,做嘅過程完全無sell,打嘅時候唔痛,下巴有少少冤,但都可以接受嘅,做完半邊睇鏡,確實係有效果,firm曬紋淡咗,成個過程大約1.5小時,連埋敷面膜照燈。

做完入顧問房講價錢,開價好貴,最終講到$3000次,因為我淨係得張八達通係身,所以無得join,但佢最後offer$3000連眼連頸連水份面膜,仲可以24月免息分期,都幾心動㗎

後記:唔知關唔關事啦,但我做完過咗陣就開始頭痛,痛咗成晚,感覺皮膚勁乾,要敷Mask, 同埋頭痛到失眠瞓唔到(唔知關唔關個療程事啦)

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Reymunda 發表於 18-3-18 10:10
免費一次,只試部分,但全面$3000只是promotion首次,之後都唔平,但平時有效果的機都唔平,而家之後係$8,00 ...

三次夾埋好貴喎, 同去醫生做果d 差冇幾
總有離別的時候

別墅

nonnono711 發表於 18-3-20 12:37
琴日去荃灣果間試咗,全面連眼連下巴跟埋個水份面膜照埋燈,都無收錢,全程免費
本身淨係做面,眼係個顧問 ...

今日感覺又如何?

複式洋房

回覆 Emilyau419 的帖子

虎紋位同淚溝位確實係淡咗好多嘅,睇效果好滿意,但係感覺皮膚非常非常乾,乾到本身無咩紋嘅位笑嘅時候都浮咗乾紋出嚟,我已經不停用保濕噴霧噴面,但係枝野唔夠力,所以噴完無耐都仲係好乾,唔知用咩保濕mask先補得到水
P.S 頭已經無痛,下巴位仲有少少冤

別墅

nonnono711 發表於 18-3-20 22:15

虎紋位同淚溝位確實係淡咗好多嘅,睇效果好滿意,但係感覺皮膚非常非常乾,乾到本 ...

佢哋話係乾架,剛做完要日日full mask架

別墅

nonnono711 發表於 18-3-20 22:15

虎紋位同淚溝位確實係淡咗好多嘅,睇效果好滿意,但係感覺皮膚非常非常乾,乾到本 ...

我想問下你試perfect Medicial 後,佢比你個offer係點架! 我都想試,但見D人個個話佢黑店,所以想問多D。 佢叫你買幾多次?要full pay 定可以一次一次咁比? 包D乜?(emoji)

複式洋房

我夜晚都有敷,唔知係咪隻mask唔夠補,朝早起身已經覺得好乾,但又無時間敷個早Mask

複式洋房

黑店又唔多覺嘅,顧問同美容師都nice嘅,免費試做都無偷工減料,做足全套又送面膜照燈。Offer開始係二萬八6次,一輪交戰之後,可以一次3000咁做,連眼連頸連水份面膜照燈,package可以24個月免息分期,我最終係無join嘅, 本身傾嘅過程呢,個顧問就話送mask同防曬比我嘅,佢話唔join都送㗎,但係最後我真係無join,佢又真係無送比我-.-

其實Facebook 個event話完成試做送ysl lipstick 添,都係無收到嘅
我反而想知有無jm 試完又無join有收到枝lipstick

別墅

nonnono711 發表於 18-3-21 21:06

黑店又唔多覺嘅,顧問同美容師都nice嘅,免費試做都無偷工減料,做足全套又送面膜 ...

我join時話送香水,佢冇比我,我又冇r佢
我試做吾係做足線數架,佢話做咗100左右。正常400多架
佢開我6次5萬喎,最後講到3萬。
都有送其他facial.
吾係照燈。

但我有比deposit去hold 住佢個offer.
如果吾join可當做一次佢地其中一個貴facial woo

複式洋房

你咁講我又醒起喇,我有問佢問打一次幾多發啦,佢話我知5000!我話咁多, 佢話呢個係無縫埋線,比hifu打得密好多,每個一位都打到,所以打一次要5000發,同你400差咁遠嘅!
Btw, 佢都有叫我落訂500蚊,唔join都可以做facial

別墅

nonnono711 發表於 18-3-21 22:58

你咁講我又醒起喇,我有問佢問打一次幾多發啦,佢話我知5000!我話咁多, 佢話呢 ...

5000, 佢冇同我講打咁多,只係話一般正常全面係400左右。

乜咁多出入架

伯爵府

回覆樓主:

把鬼,試過啦,一D 都唔work, 好在冇Join. 不過我喺係蛇C man 嗰間,都係黑店架喇

男爵府

callmebabe 發表於 18-3-22 00:07
把鬼,試過啦,一D 都唔work, 好在冇Join. 不過我喺係蛇C man 嗰間,都係黑店架喇
...

兩間係同一間公司嚟㗎

首頁

尾頁

跳至