自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

口水包包 發表於 18-3-15 13:14
生得靚仔就係型仔,唔靚仔就係鄉下仔。
附送圖片一幅

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

象牙宮

2024年龍年勳章

大將軍 發表於 18-3-16 12:23
仲有四個月
唔游水,唔shopping 又唔食
不如去太古城行返轉,多日本人,可以感受到日本文化:happy ...

乜呢個鋪咁有趣,依家先入嚟,打咭。

水晶宮

無話可說 發表於 18-3-16 11:17
唔岩,第一使費問題,第二我地都唔太shopping既!我仔細膽,唔玩機動遊戲架,咁去環球影城好似有D浪費!同 ...
你之前話佢大個仔唔跟你去旅行,依家咪又係去...佢唔鍾意行街,唔鍾意乜乜乜都係你講,可能你要引導佢多d~~我仔都係唔鍾意行街,唔玩機動遊戲,但佢去到又鬼死咁興奮喎~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

ivycwl 發表於 18-3-15 22:25
係囉,睇樓主依個post真係好搞笑
其實我想講,佢幾個post都好搞笑架~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

nanababee 發表於 18-3-16 20:13
哦!
我唔係好想留意你架
你千萬唔好誤會喔
佢好成功,我都係唔想留意架........迫我留意佢

伯爵府

無話可說 發表於 18-3-16 19:01
我仔中二啦,連住紅日去架,佢升班試後好多日唔使返學!就係見沖繩平先去到咋,香港航空機票都係$2247位, ...

咩叫住宿税?我真係唔識唔好笑我。

伯爵府

親子王國15週年勳章

Sumyeema1 發表於 18-3-19 23:10
乜呢個鋪咁有趣,依家先入嚟,打咭。

呢位同學梗係冇留心聽書,呢個樓主出d post 點可以放過

象牙宮

2024年龍年勳章

大將軍 發表於 18-3-20 06:52
呢位同學梗係冇留心聽書,呢個樓主出d post 點可以放過

樓主呢排比較多旅遊問題,我冇追佢D鋪....

象牙宮

ivycwl 發表於 18-3-20 02:17
咩叫住宿税?我真係唔識唔好笑我。

自己睇

首頁

尾頁

跳至