親子旅遊

跳至
[日本] jalan 租車  

首頁
12345...8

尾頁

大宅

回覆樓主:

想問下各位,我係Jalan會員,但是,我冇車牌,唔係我做driver,可租車嗎?

子爵府

MrsKong 發表於 18-3-16 10:54
想問下各位,我係Jalan會員,但是,我冇車牌,唔係我做driver,可租車嗎?

...

當然可以啦預約人,同司機可以唔一樣名架

大宅

berry?????? 發表於 18-3-16 12:46
當然可以啦預約人,同司機可以唔一樣名架

Thank you!

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

patsylau 發表於 18-3-15 20:36
今日係jalan 租左架Nissan note(5人車)5日,用左以下7000yen coupon,平均每日只係HKD25x,好平呀

https:/ ...

剛剛訂埋摘士多啤梨,又慳左3000yen, thanks

大宅

Lqueenie 發表於 18-3-16 13:40
剛剛訂埋摘士多啤梨,又慳左3000yen, thanks

有咩!邊度摘?我7月去大阪,唔知啱唔啱時候。

好開心幫到大家,有好嘢大家分享!

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

patsylau 發表於 18-3-16 13:56
有咩!邊度摘?我7月去大阪,唔知啱唔啱時候。

好開心幫到大家,有好嘢大家分享!

佢得冬季摘士多啤梨咋,到5月

伯爵府

回覆 TMC3012 的帖子

想問邊到可以見到有半價?

大宅

回覆樓主

請問有冇jm租過nissan note?如果我一家三口兩個大喼唔知放唔放得落呢?

子爵府

回覆樓主:

如果經jalan租車,可以租埋etc卡嗎?

大宅

回覆 ctsang1006 的帖子

係呢....我都想加埋ETC 同HEP...不過book完唔見有email可搵租車公司, 只係得電話號碼...咁可以點加呢?

珍珠宮

ctsang1006 發表於 18-3-16 16:58
如果經jalan租車,可以租埋etc卡嗎?

我訂左Nippon, 已經email租車公司加左etc卡

子爵府

Lqueenie 發表於 18-3-16 17:34
我訂左Nippon, 已經email租車公司加左etc卡

Thanks ,請問租卡要幾錢呢?

珍珠宮

ctsang1006 發表於 18-3-16 17:44
Thanks ,請問租卡要幾錢呢?

係咪間間唔同 ? Nippon就 324yen

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

supericy 發表於 18-3-16 16:34
請問有冇jm租過nissan note?如果我一家三口兩個大喼唔知放唔放得落呢?

一大一中就得, 再唔係就摺緊一邊櫈

寶石宮

babybeauty 發表於 18-3-16 16:33
回覆 TMC3012 的帖子

想問邊到可以見到有半價?

佢會show有乜優惠架
我訂開nissan 包晒全保 佢寫52%off, 但同之前樂天半價一樣錢

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 patsylau 的帖子

多謝樓主通知,即刻轉返酒店係jalan訂,連7000yen coupon 攞埋!!! 訂埋日產車包埋免費保險就好鬼抵。慳番錢去食餐好。

大宅

TMC3012 發表於 18-3-16 20:10
一大一中就得, 再唔係就摺緊一邊櫈

明白,我c6就係話應該放唔到會好迫,但我又貪平,研究下先,thx

寶石宮

supericy 發表於 18-3-17 10:36
明白,我c6就係話應該放唔到會好迫,但我又貪平,研究下先,thx

唔介意就放一個係後坐囉
P4就唔好租啦, 仲衰過note, 一係上rv0 而家連全保都半價都抵既, 但車身高立體停車場未必夠入

大宅

TMC3012 發表於 18-3-17 10:40
唔介意就放一個係後坐囉
P4就唔好租啦, 仲衰過note, 一係上rv0 而家連全保都半價都抵既, 但車身高立體 ...

原來要考慮埋車高會入吾到 立體車場,之前無諗過tim,之前係另一網book左freed ,車身較高的,c6就話舒服好多,多謝提醒

請問如果nissan怎樣可以聯絡佢地加etc & hep? 我見只有電話,將會第一次自駕遊、要準備好d,thx

大宅

好平喎!

首頁
12345...8

尾頁

跳至