親子旅遊

跳至
[日本] jalan 租車  

首頁
23456...8

尾頁

大宅

我都想加埋ETC及HEP, 不過book完唔見有email, 只得電話號碼, 有冇人知TOYOTA的email address?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

ctsang1006 發表於 18-3-17 23:00
未呀,我仲未揾到佢地email,你可唔可以pm佢地email比我啊?Thanks

佢地website有的

大宅

TMC3012 發表於 18-3-17 17:22

去nissan官網留言果度, 比底booking資料, 同要加乜就得

明白、thanks

珍珠宮

2024年龍年勳章 睛靈勳章

TMC3012 發表於 18-3-17 17:23
佢寫晒包埋nas. Noc = 全保

剛剛訂左, 今次減7000yen好低. 請問是否包括NOC, 即是全保? 係就重低過舊年
補償(任意加入): 免責補償制度 日産安心サポートプラン(NAS)P、Eクラス NOCサポートプラン

舊年11月去完, 減5000yen, 但是冇包括NOC.
補償(任意加入): 免責補償制度 日産安心サポートプラン(NAS)P、Eクラス

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Clara2007 發表於 18-3-17 22:48
我仲以為p4 大架過note, 訂咗p4. p4點唔好法?

大家一樣1200cc, 尾箱夠大, 但車就冇咁好力咁囉

寶石宮

Anka 發表於 18-3-18 12:02
剛剛訂左, 今次減7000yen好低. 請問是否包括NOC, 即是全保? 係就重低過舊年
補償(任意加入): 免 ...

啱啱樂天同今次先開始包晒全保, 真係再抵多啲啲

大宅

回覆樓主

第一次租車自駕,現在經Jalan訂了車,是否到時print out Jalan email confirmation取車就可以?

與車公司TOYOTA聯絡了,車公司回覆無我的booking喎!

洋房

TMC3012 發表於 18-3-18 13:57
大家一樣1200cc, 尾箱夠大, 但車就冇咁好力咁囉

Note 都訂過,
Note 放兩個行李喼剛剛好。 我就係見官網寫p4放到3個喼先訂佢。等我再研究一下, 多謝你意見

瑪瑙宮

大廚勳章

berry?????? 發表於 18-3-15 23:35
係呀算抵我租左9日都係¥25560

咁抵。。。我有按過租一天也9000yen。。。有些車還要14xxx yen
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

Anka 發表於 18-3-18 12:02
補償(任意加入): 免 ...

請問是否全部保險已包。thx

子爵府

seaheart88 發表於 18-3-19 00:01
咁抵。。。我有按過租一天也9000yen。。。有些車還要14xxx yen

係呀減左coupon同積分算抵呀,但我前年仲平租日產cube7日連安心保¥23000

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主

7000和5000yen coupon 在那裡取?我有訂酒店但見唔到這兩個coupon

寶石宮

MrsKong 發表於 18-3-18 19:43
第一次租車自駕,現在經Jalan訂了車,是否到時print out Jalan email confirmation取車就可以?

與車公司T ...

你入去jalan望返個booking係comfirm定係 等緊confirm
上次我係樂天訂完, 入返去睇係pending.... 等左兩日覺得唔妥, 所以改返nissan

寶石宮

langkawi0513 發表於 18-3-19 00:27

Yes包晒

大宅

TMC3012 發表於 18-3-19 09:37
你入去jalan望返個booking係comfirm定係 等緊confirm
上次我係樂天訂完, 入返去睇係pending.... 等左兩日 ...

多謝指教!

我入返Jalan A/C是「予約中のレンタカー」(預約中的租賃汽車)

但是,我收到Jalan的email是「トヨタレンタカー 予約確認」(豐田汽車租賃預約確認)

咁即係點?

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

ahmama 發表於 18-3-19 07:44
7000和5000yen coupon 在那裡取?我有訂酒店但見唔到這兩個coupon
你睇上面#71, 藍色2格就係coupon

珍珠宮

2024年龍年勳章 睛靈勳章

langkawi0513 發表於 18-3-19 00:27
估計係, 因為以前預訂時有NOC比我買, 現在冇, 係0 YEN, 不過買旅遊保險都會選有HK$5000的自駕保險.

大宅

Anka 發表於 18-3-19 11:10
估計係, 因為以前預訂時有NOC比我買, 現在冇, 係0 YEN, 不過買旅遊保險都會選有HK$5000的自駕保險. ...

thx. 所以我已轉左經jalan book 日產了
平toyota 5xxx yen

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

MrsKong 發表於 18-3-19 09:57
多謝指教!

我入返Jalan A/C是「予約中のレンタカー」(預約中的租賃汽車)
Jalan 只係代理,你係經佢地,
訂左トヨタレンタカー(即 Toyota)既車

大宅

shinku 發表於 18-3-19 14:00
Jalan 只係代理,你係經佢地,
訂左トヨタレンタカー(即 Toyota)既車

Jalan是代理,這個當然知道明白!

咁我想加ETC card及 HEP, 不是要通知車商嗎?

兼且double confirm with車商,確認我car rental嘛!

即是Jalan確認我訂咗車,但是車商不確認我訂咗車?!?!

首頁
23456...8

尾頁

跳至