潮流時尚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

今日又去H行下,sa話4月 shipment會出offer比我,問我要咩喎。佢就建議L3 k 25/28, 但係因為L3 係銀扣,我自己又比較鍾意金扣,但sa 話L3 係seasonal color,之後未必搵得返,搞到我心大心細。
再下一個offer就會要新粉紅色B25 。
睇下衫、睇吓鞋, 有對新鞋返咗,白色好靚而且上腳又好靚,所以又買咗。
另外對灰色又係新到,超舒服,所以又買埋。
同場加映:試咗呢隻手錶,之前大size完全冇興趣,但呢隻細size同埋漸變色鑽石又好吸引

eraear    發表於 18-5-4 01:22
zoechung12    發表於 18-4-14 19:38
JD930    發表於 18-3-23 16:26
coo1068    發表於 18-3-19 15:34
kamanma    發表於 18-3-17 10:59
ada0707    發表於 18-3-17 09:08
wcpcelia    發表於 18-3-17 08:10
Cheuk2012    發表於 18-3-16 22:34

水晶宮

回覆樓主

灰色鞋好靚呀

男爵府

llmom 發表於 18-3-16 22:19
灰色鞋好靚呀

有黑色、灰色,真係好舒服
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

大宅

隨咗灰色仲有咩色呀,同埋幾錢呀

男爵府

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

kittykukoc 發表於 18-3-16 22:23
隨咗灰色仲有咩色呀,同埋幾錢呀

Black, $7000
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

大宅

Medor 超靚!!
第一次見漸變色 diamond!!!!

how much ar??!!?

男爵府

CKLBB 發表於 18-3-16 23:03
Medor 超靚!!
第一次見漸變色 diamond!!!!

Around $98000, 實數又唔記得咗
仲有紅色同綠色,我自己就覺得藍色最襯我
又要氹下老公先得

wcpcelia    發表於 18-3-17 08:10

水晶宮

oneonemama 發表於 18-3-16 23:10
Around $98000, 實數又唔記得咗
仲有紅色同綠色,我自己就覺得藍色最襯我
...

太好了,又可以有offer

男爵府

llmom 發表於 18-3-16 23:11
太好了,又可以有offer

其實開始有啲頭痛,都唔知自己想要乜

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

對灰色鞋好靚

男爵府

cloudwingwing 發表於 18-3-16 23:12
對灰色鞋好靚

真係超級無敵10分舒服!我覺得抵過RV

水晶宮

oneonemama 發表於 18-3-16 23:12

L3 K 我勁like 呀

男爵府

oneonemama 發表於 18-3-16 23:12

幸福的煩惱

男爵府

oneonemama 發表於 18-3-16 22:06
今日又去H行下,sa話4月 shipment會出offer比我,問我要咩喎。佢就建議L3 k 25/28, 但係因為L3 係銀扣,我 ...

對白色鞋皮硬嗎?仲有咩色?

男爵府

Lindytiger 發表於 18-3-16 23:31
對白色鞋皮硬嗎?仲有咩色?

唔算好硬,暫時得白色,遲啲佢應該有黑色同藍色

男爵府

oneonemama 發表於 18-3-16 23:37
唔算好硬,暫時得白色,遲啲佢應該有黑色同藍色

我都睇中左呢對白色超靚!想問下香港幾錢呀?

水晶宮

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

首頁
12345...8

尾頁

跳至