婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

話說99係泰國人,
C6 幾歲時99就跟佬走左返泰國,一直到而家都無返過黎,無盡過任何母親/99既責任!
從來無問候過一句,只係每月C6出糧 佢就會打黎攞錢 之後就收線

我同C6去泰國搵佢甘多次, 佢連我同我個仔既名都唔記得.

經常講大話呃錢...
一時話有病要幾萬蚊醫, 我地飛到過去 佢又好地地...
一時又SEND 張相黎話俾警察拉左要幾萬蚊保釋, 我地又飛過去 佢又無事無幹
唔只一兩次!!! 係每年至少一次!!!
已經不斷為左佢同C6 嘈嘈嘈...
C6 每次剩係識講 就算佢點衰,點呃錢 都係佢媽! (BTW C6甘講我又真係吹佢唔脹嫁喎)
真係死左都俾佢激到彈起...............

男爵府

crystalal 發表於 18-3-17 02:28
話說99係泰國人,
C6 幾歲時99就跟佬走左返泰國,一直到而家都無返過黎,無盡過任何母親/99既責任!
從來無問 ...

咁其實你老公同99都應該感情都唔係好深厚

侯爵府

crystalal 發表於 18-3-17 02:28
話說99係泰國人,
從來無問 ...

你只可以怨自己老公唔聽你支笛

子爵府

回覆樓主:

你嫁著個孝子,有乜好怨呀。

公爵府

回覆樓主:

果個係佢阿媽,無功勞也有苦勞呀?有乜好怨呀? 你也有兒子呀?

珍珠宮

回覆樓主

因為你老公太想keep住呢個所謂呀媽

伯爵府

回覆樓主:

你老公都幾好呃

子爵府

回覆樓主:

有個咁嘅阿媽真陰功

別墅

美之選468 發表於 18-3-18 14:51
果個係佢阿媽,無功勞也有苦勞呀?有乜好怨呀? 你也有兒子呀?

據知我老公細個係俾人湊,間中跟返佢媽 既時候仲要睇住自己呀媽帶其他男人返屋企搞搞震,最後仲走埋佬⋯
正正因為我都有個仔 ,所以更加唔明同樣作為媽媽,佢呀媽有付出過什麼苦勞可言

公爵府

crystalal 發表於 18-3-18 17:51
據知我老公細個係俾人湊,間中跟返佢媽 既時候仲要睇住自己呀媽帶其他男人返屋企搞搞震,最後仲走埋佬⋯
...

既然你99是個極不負責任的媽媽?甘宜家的問題似乎在你C6身上Wo,都要佢肯俾錢至得ga?佢仲要供養佢長大成人的爸爸?C6收入很高?這種媽媽...你們仲要多次去泰國找她?

別墅

美之選468 發表於 18-3-18 18:47
既然你99是個極不負責任的媽媽?甘宜家的問題似乎在你C6身上Wo,都要佢肯俾錢至得ga?佢仲要供養佢長大成人 ...

老爺已死多年,我老公又話已經原諒左佢媽 所以老公要去我都無計。 而且我都知的確係我老公問題。所以我真係純粹呻下嫁咋

男爵府

回覆樓主:

細路時分開大個見返好两極,一係就唔理無感情,一係就好想對方應同自己好想親近佢,你c6應該係後者,你唔比佢做到時99有咩事只會怨你,不過當然只可用你c6自己d洗費,你99比你折穿咁多次大話都係咁面皮應該幾厚

翡翠宮

Yee_ng 發表於 18-3-18 19:42
細路時分開大個見返好两極,一係就唔理無感情,一係就好想對方應同自己好想親近佢,你c6應該係後者,你唔比 ...

係,因為欠缺,所以更加上努力親近

別墅

Yee_ng 發表於 18-3-18 19:42
細路時分開大個見返好两極,一係就唔理無感情,一係就好想對方應同自己好想親近佢,你c6應該係後者,你唔比 ...

的確係甘,老公既哥哥係前者 提起呢個人都嬲到飯都食唔落。我老公就係後者

伯爵府

回覆樓主

只可安慰你
你老公咁重感情都會好好愛錫你同仔女的

大宅

美之選468 發表於 18-3-18 14:51

希望 將來佢新抱和她一樣!

大宅

親子王國15週年勳章

如果唔影響屋企經濟,咪由得c6自己處理,一個願打一個願捱,你c6可能得到心靈上滿足,情感需求每人唔同,同佢嘈佢都唔會改變。

珍珠宮

王國教室勳章

mini1204 發表於 18-3-18 20:47
係,因為欠缺,所以更加上努力親近

真㗎,因為deep down 好想有佢的愛,會好努力去要。
即使對方唔太合理

首頁

尾頁

跳至