論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

姐姐會續第三個約, 11月到期, 佢想年尾返印尼泗水, 但見機票 尤其是直航 國泰非常貴要六千幾七千,請問除咗國泰有冇其他 轉一次機嘅平機票, 同埋使唔使而家要開始訂,還是再過多幾個月先至買?同埋用邊個網訂好呢?

別墅

aho2001 發表於 18-3-18 17:25
姐姐會續第三個約, 11月到期, 佢想年尾返印尼泗水, 但見機票 尤其是直航 國泰非常貴要六千幾七千,請問除咗 ...

可以試下汶萊航空、中華航空、新加坡航空,都係轉一次機比國泰平好多。如果年尾我會提前3-4個月訂,我上wingon網訂。

珊瑚宮

中中亭亭轉机的。星航馬航

好平的。轉一次机。AirAsia. Scoot
玩具萬歲!

男爵府

姐姐會續第三個約, 11月到期, 佢想年尾返印尼泗水, 但見機票 尤其是直航 國泰非常貴要六千幾七千,請問除咗 ...

3月中我姐姐都係坐國泰,找agent公司訂直航,都係1799元,包35kg行李

男爵府

1107king 發表於 18-3-19 17:10
3月中我姐姐都係坐國泰,找agent公司訂直航,都係1799元,包35kg行李

請問是單程?

男爵府

aho2001 發表於 18-3-19 22:15
請問是單程?

單程

伯爵府

好媽媽勳章

可唔可以比agent資料我,謝謝。

大宅

請pm agent資料給我, 謝謝

別墅

國機有專門做外傭機票優惠架,只要係用僱主信用卡買、提供埋合約證明就得,詳情打去國泰問啦

https://www.cathaypacific.com/cx/zh_HK/offers-from-hong-kong-to-surabaya.html

首頁

尾頁

跳至